Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan lehet ezen az oldalon...

Hogyan lehet ezen az oldalon kideríteni egy kérdezőnek vagy válaszadónak a felhasználónevét?

Figyelt kérdés
Hol írja ki? Esetleg forráskódból?

júl. 17. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha üzenetet váltotok. Kölcsönösen.
júl. 17. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

PONT ez az oldal lényege/elönye, hogy NEM LEHET kideríteni a felhasználónevevt sem, ha az illetö nem teszi nyilvánossá.

Az egyetlen lehetöség, hogy privátban ráírsz, ha válaszol, ott látható lesz a nick-je, de az igazi nevét akkor sem tudod kideríteni.

Másrészt a többség nem válaszol randon privát üzenetekre, szóval ez sem igazán esélyes.

júl. 17. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Üzenet de csak ha válaszol.

Vagy nem állitotta anonimra a felhasználó nevet.

júl. 17. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as: ha válaszol, akkor minden esetben látszik a neve, akkor is, ha egyébkén anonimra van állítva.
júl. 17. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
↑ 4/ (18:41) Igen, de nem azt írta, hogy "és", hanem hogy "vagy"; az, másik lehetőség, nem üzenet.
júl. 17. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg így igaz, de adott esetben, ha valaki nagyon akarja, félre tudja érteni, ezért pontosítottam.
júl. 17. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Gmail fiókot szeretnék de egyszerűen nem enged át, mit tehetek?

Pár napja próbálkozok új gmail fiókot regisztrálni de nem enged tovább telefonszám igazolása nélkül illetve néha felhozza a QR-kódot is amihez szintén kell szám. Nincs másik számom, nem szeretnék újat venni illetve ami van azt sajnos egy ősrégi fiókhoz már...

Hol tudnám átállítani, hogy a Facebook bejelentkezéskor ne jegyezze meg az adataimat, hanem miután kijelentkeztem aztán megint be, kêrje a...

A Google jelszókezelőből is töröltem az adatokat, de ugyanugy nem kéri a bejelentkezési adatokat Azt is feldobja, hogy "Újra bejelentkezhetek, mert bevagyok jelentkezve a Messenger alkalmazásban A messengerből lehet egyaltalan külön kijelentkezni, ha már Facebook Messenger a neve?

Mit jelent a kék szív ikon a felhasználónév mellett?

Több platformon láttam már a felhasználónév mellett a kék szivet, pl.: 💙Nóra💙 Van valami különleges jelentősége? Mit jelent a sötétkék színű szív? Mit jelent a világoskék színű szív?

Nem tudok belépni az Ügyfélkapuba, mert elfelejtettem a felhasználónevemet és a jelszót. Ha most Regisztrálok az Ügyfélkapu +-ra akkor a régi...

Mivel Január 16-tól már csak az Ügyfélkapu+ lesz, így a régivel végül is nem kell foglalkozni. A +-ra csak úgy lehet átváltani, ha bemegyek az Okmányirodába, vagy azt itthon is eltudom intézni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!