Kb mennyi százaléka a felhasználóknak ezen az oldalon add átlagban 90% ban hasznos választ és van 5 szinten (asszem legmagasabb)?

válasza:

válasza:10/ (2026. aug. 4. 19:27) „Lehet, hogy nem 5 csillagos a profilom, hanem 4,95, nem is tudom, mert 5-nek látom.”
Gondolom, a válaszaidnál megjelenő, adott mértékig zöldre színezett 5, fehér pipás körről van szó: az „5 csillagos”, lehet, hogy „4,95” csillagos állításodnál.
Nem tudom értelmezni a 4,95-öt. Válasznál vagy 5 kör jelenik meg, vagy egy sem. Ha megjelennek, akkor fél köröket zöldítenek (bennük fehér lesz a fél pipa), vagy hagynak szürkének (bennük kékes-szürke marad a fél pipa). A zöldített bal- és jobboldali félkörben is van egy fehér „felhő”; a szürkén maradó bal- és jobboldali félkörben is van egy világosszürke „felhő”; de ezektől a foltoktól eltekintve zöldnek, illetve szürkének tekinthetők. Lehet zöld pl. négy és fél kör, lehet zöld pl. öt teljes kör; de pl. 4,95 nem lehet.
Az 5-ös válasz (2026. aug. 4. 08:34) írója vitatta a kérésednél írt „ha jól emlékszem meg van az összes pipám” kitételt. Tévesen, ahogy a 10/ (2026. aug. 4. 19:27) kommentedben te is tévesen listáztad bizonyítékul a szintednél látható adatokat. Ugyanis, hogy egy-egy válaszodnál egyáltalán megjelennek-e körök, és ha igen, akkor hány félkör van zöldítve, bennük hány fél pipa van fehérítve, attól függ, hogy az adott kategóriában mennyi a válaszadási százalékod; ahogyan az 1-es válaszban (2026. aug. 4. 00:29) olvashatod. Ezt pedig a „Toplistás helyezéseid”-ben láthatod; kategóriánként felsorolják a válasz-százalékod. (Az nem biztos, hogy csak annyi kategóriában van megállapított válasz-százalékod, amennyit ott látsz, ugyanis ott csak azok a kategóriák szerepelnek, amelyekben a megelőző 30 napban, összesítve, 0-tól eltérő pontot szereztél.) Egy-egy félkör 10% válaszadási százalék tartományú; a bal oldali első kör baloldali fele 1%-10% tartományban levő válaszadási százalékra utal (az adott kategóriában), ha mind az öt kör mindkét fele zöld, az, 91%-100% tartományban levő válaszadási százalékot mutat (szintén, az adott kategóriában).
További kérdések:
Én ma lettem 5
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!