Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nincs a sport, mozgás...

Miért nincs a sport, mozgás kategóriában motorsportok kategória?

Figyelt kérdés

szept. 3. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Mert a közlekedés kategóriában van már.
szept. 3. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ott nincs. De sok más, ennél talán fontosabb kategória hiányzik, valószínűleg csak olyanoknak csináltak külön, amelyikkel kapcsolatban több kérdés is felmerült, amíg ezzel foglalkoztak, mondjuk 15 évvel ezelőttig, de pl. a futásnak sincs.
szept. 3. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel Forma 1 is lehetne.

Arról több kérdés folyik be

szept. 3. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Autó-motorsport kategória lenne a legjobb. Mondjuk angol nyelvterületen az autósportot is motorsportnak nevezik.
szept. 4. 08:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy értettem. Így most tele van az egyéb kérdések ennek a hiánya miatt.
szept. 4. 14:01

További kérdések:

Jól érzem, hogy egyre kevesebben kérdeznek, illetve egyre kevesebben válaszolnak a kérdésekre?

Mintha régebben több ember lett volna. Simán lehetséges hogy én érzem rosszul, mert viszonylag ritkán vagyok az oldalon, de olyan hiány érzetem van.

Miért nem engedi a gyk arra keresnem, hogy E/3-ban?

Idézőjl nélkül arra, hoy ''E/3-ban'' Mikor rákeresek visszakerülök a főoldalra

Csak nekem volt ilyen esete(i)m régebben itt az oldalon kezdőként vagy nem vagyok egyedül?

Hogy gyúnyos vagy szarkasztikus választ kaptam sok egyszerű simán google áltál megválaszolható kérdésre? Azért mert egy nagyon egyszerű kérdést tettem ki amit Google vagy AI is képes lenne megadni. Veletek is volt ilyen régebben pl pár évre gondolok vissza

A GYIK minek a rövidítése?

Gyakori Kérdések vagy Gyakran Ismételt Kérdések?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!