Ti milyen vicces dolgokat csináltatok vagy csináltok a suliban?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mamás-mamás játék az öltözőnkben tesióra után <3
14/L

válasza:Utolsó. Már ilyen is van ? :DD Régen voltam diák :DD
És beszállhat a papa is, vagy nézheti ?
Nem magamra értem, mert én már jó ideje nem járok iskolába. De más szerencsés :DD
1. És te örülnél, ha a te kezed ragadna a kilincshez ? Az ilyen csínyeket sose szerettem. (Nem nem vagyok tanár)
Anno nálunk volt egy hülye gyerek aki órán azt próbálta meg hogy a nyálát menyire tudja a földig engedni. Vissza szívta, de felcsapódott, erre a tanárnő rászólt , hogy a nyáladzás-t és recskázás-t otthon kéne csinálni :)
Persze nem recskázott, de a tanár beoltotta :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én pl Az egyik babámat kiakartam festeni pillangónak. Csak kb. 2 éves lehettem és tollal álltam neki! Ja és hogy passzoljunk magamat is kifestettem! :D Az én arcomról szerencsére lejött, de a babán még míndig rajta van. Csak azt sajnálom, hogy a baba anyukámé...
Nálam mindig a reggeli készítésnél akad valami az álmosság miatt :D Volt már olyan hogy elkészítettem a gabonapelyhet, de a gabonapelyhes zacskót a hűtőbe raktam vissza, a tejet meg oda ahol a pehely volt.. :D Meg olyan is volt hogy a joghurtos kanalat a kukába, a...
Én Pl: Megettem egy csomó falevelet + néhány vékonyabb ágat. Meg kutyaként rohangáltam az úton.(Nem tom márt.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!