Ez vicces? Az angol tanár Juszt Lászlóra azt mondta, Dzsaszt László.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Annyira nem vicces,csak picit.Az jobb volt,mikor az angolzseni osztálytársam azt mondta Jusztiniánusz helyett, hogy Dzsásztiniánusz. Ja és asszem, 3x kezdett bele, hogy Dzsászt, dzsászt, Dzsásztiniánusz.
Meg még fizikaórán egyszer hátul egyik osztálytársam elkezdett röhögni, derülni nagyon, tanár kérdezte mi van, előtte volt a tanárnak egy kérdése,hogy van a nyomás latinul, és a röhögős osztálytársam mondja a melletteülőről: "Aszondja GO!" :D
Nálunk egy diák olvasta a jusst úgy, hogy dzsaszt.. jöttek, hogy elköltsék a jusst..
Megesik az ilyen 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Volt egy vicces videó ahol kifigurázzák azt amikor hivatalos ügynél kérsz egy dokumentumot és folyton máshová küldenek. A videóban két egymással szembeni iroda volt, egy-egy parókás hölggyel. A lényeg az volt, hogy egyik küldte a másikhoz majd vissza. Nem...
A vezetéknév is elég magában, de jöhet akár keresztnévvel együtt is! Köszönöm szépen! (Nagyon tetszik ez a fajta kreatívság, párat már én is összeraktam, de nem mindegyik szakonképes, akár a német Franz Régenq... :D ) Ilyen is olyan is jöhet!
Én pl a Star Wars-t Sztár borznak értettem😂
Sziasztok! Tehát a kérdésem az, hogy tudtok-e mesélni valami vicceset,furcsát, amit álmodtatok. Esetleg valami vicces sztorit, ami aközben történt, hogy aludtatok, aludtak körülödtetek. Például(ez egy elég gagyi példa) álmomban megvádoltak, hogy boszorkány vagyok....
Keiffel torony. 🤣🤣🤣
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!