Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mélyen tisztelt ismerősseim!?

Mélyen tisztelt ismerősseim!?

Figyelt kérdés

Mélyen tisztelt ismerősseim!

A korábbi érdeklődés miatt szombat éjjel 22:31 és bizonytalan végkifejlet között bődületes nagy lángossütést szervezek a Potyporos partján. Előre leszögezem, a helyszín ellenére sem helyben fogott, sem otthonról hozott nutriát nem sütünk a közös láng fölött.

Programok:

🎃 Vadhívó lámpás égetése és rábaközi nyúlhangok utánzása

🧚‍♀️ Lidércfény kergetése strandpapucsban Mahler 7. szimfóniájának 3. tételére

🧄 Tömeges vonulás a kertek alatt a dinnye-elárusító autó szövegét suttogva

Ha megint elfelejtünk gyufát vinni, rituális tűztánccal pótoljuk.

Aki jönni kíván, fokozottan jelezze.

máj. 6. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Jobb

Legjobb

máj. 6. 22:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Fokozottan

Fokozottabban

Legfokozottabban

máj. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Miért leszek ideges, ha régi ismerőssel találkozom? Miért van ez bennem? Veletek is szokott ilyen lenni?

Arra lettem figyelmes az elmúlt pár évben, hogy akikkel már egy bizonyos hosszabb ideje nem találkoztam, (legyen az volt osztálytárs, tanár, szomszéd, haver vagy akár rokon is) félek attól, hogy újra összefutok velük. Ha pl. vonaton, buszon utazom, vagy áruházban...

Ha találkoztok egy egy ismerőssel, esetleg baráttal akkor hogyan jön ki a lépés?

Mármint ezt úgy értem hogy minden egyes alkalommal elmentek valahova vagy volt már olyan is amikor csak úgy ültetek egész végig is beszéltetek? És a másik kérdésem pedig az lenne hogy általában ezek egész naposak szoktak lenni vagy csak mondjuk 4-5 óra?

Vicces, ciki félreérthető dolgok amik veletek vagy ismerőssel történtek? :D

Tudom rengeteg ilyen kérdés van, de talán tudunk még összehozni vicces sztorikat. Én is töröm a fejem,hogy mit mesélhetnék ,de most semmi nem jut eszembe. :D

Találkoztatok már itt ismerössel?

Volt, hogy magatokra ismertetek valamelyik kérdésnél egy történetben vagy rájöttetek, ki lehet az?

Előfordult már veletek hogy egy régi ismerőssel álmodtatok az este majd másnap kiderül hogy az ismerősötök meghalt?

Este álmodtam egy régi osztálytársammal eléggé furcsállottam mert még soha nem álmodtam vele az álmomban beszéltem is vele,majd ma kiderült hogy meghalt egy hete balesetben.Most nagyon elszomorodtam. Veletek fordult már elő hasonló?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!