Mélyen tisztelt ismerősseim!?
Mélyen tisztelt ismerősseim!
A korábbi érdeklődés miatt szombat éjjel 22:31 és bizonytalan végkifejlet között bődületes nagy lángossütést szervezek a Potyporos partján. Előre leszögezem, a helyszín ellenére sem helyben fogott, sem otthonról hozott nutriát nem sütünk a közös láng fölött.
Programok:
🎃 Vadhívó lámpás égetése és rábaközi nyúlhangok utánzása
🧚♀️ Lidércfény kergetése strandpapucsban Mahler 7. szimfóniájának 3. tételére
🧄 Tömeges vonulás a kertek alatt a dinnye-elárusító autó szövegét suttogva
Ha megint elfelejtünk gyufát vinni, rituális tűztánccal pótoljuk.
Aki jönni kíván, fokozottan jelezze.

válasza:Fokozottan
Fokozottabban
Legfokozottabban
Kapcsolódó kérdések:
Arra lettem figyelmes az elmúlt pár évben, hogy akikkel már egy bizonyos hosszabb ideje nem találkoztam, (legyen az volt osztálytárs, tanár, szomszéd, haver vagy akár rokon is) félek attól, hogy újra összefutok velük. Ha pl. vonaton, buszon utazom, vagy áruházban...
Mármint ezt úgy értem hogy minden egyes alkalommal elmentek valahova vagy volt már olyan is amikor csak úgy ültetek egész végig is beszéltetek? És a másik kérdésem pedig az lenne hogy általában ezek egész naposak szoktak lenni vagy csak mondjuk 4-5 óra?
Milyen élmény volt?
Tudom rengeteg ilyen kérdés van, de talán tudunk még összehozni vicces sztorikat. Én is töröm a fejem,hogy mit mesélhetnék ,de most semmi nem jut eszembe. :D
Volt, hogy magatokra ismertetek valamelyik kérdésnél egy történetben vagy rájöttetek, ki lehet az?
Este álmodtam egy régi osztálytársammal eléggé furcsállottam mert még soha nem álmodtam vele az álmomban beszéltem is vele,majd ma kiderült hogy meghalt egy hete balesetben.Most nagyon elszomorodtam. Veletek fordult már elő hasonló?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!