Figyelj, azért a zseni szót ne dobáljuk már oda bárkinek, mert ez a tipikus rajongói túlzás, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Bár elismerem, hogy van benne kraft és tényleg tudja hozni azt a könnyed stílust, amivel a legidegesítőbb dolgokat is fogyaszthatóvá teszi, de azért maradjunk a realitás talaján. A videói szórakoztatóak és ügyesen lavírozik a humoros tartalomgyártás világában, de néha érződik rajtuk a hatásvadászat is. Nem rossz amit csinál, sőt a stílusa kifejezetten figyelemfelkeltő, de szerintem inkább csak egy ügyes iparos a szakmájában, mintsem egy korszakalkotó lángelme.
máj. 8. 09:48
2/7 anonim válasza:
Az megvan nektek, hogy "ő" csak egy AI karakter és a grafikus cég, akik mögötte van, az ő munkájukról van szó?
máj. 8. 11:56
3/7 anonim válasza:
*marketinges
máj. 8. 11:57
4/7 A kérdező kommentje:
Igen megvan, hogy AI karakter ez szerintem magától értetődő! Nekem legalábbis lejön azonnal meg ugye ott van a felirat a videóin hogy AI.
A zseni szót arra értettem hogy simán hoz egy Radics Peti szintet, én őt is egy zseninek gondolom ebből a szempontból. Illetve magában a műfajban mint AI videók üdítő kivétel.
máj. 8. 13:38
5/7 anonim válasza:
#4: Radics Petihez mérni valakit azért erős túlzás, mert ő egy komplett korszakot határozott meg a karakteres hangjával és az egyedi stílusával, míg az AI videók világa még inkább csak a technológiai újdonság varázsából él, mintsem valódi művészi mélységből. Roxy Blaze valóban ügyesen használja az eszközöket és üdítő a látásmódja a sok sablonos tartalom között, de a zsenialitás nálam továbbra is ott kezdődik, ahol valaki nulláról teremt maradandó értéket, nem pedig egy szoftver által generált vizualitásra építve próbál szórakoztatni. Elfogadom, hogy a műfajon belül kiemelkedik és szórakoztató a stílusa, de ez még mindig inkább technikai ügyesség és jó ütemérzék, mintsem korszakalkotó tehetség.
máj. 9. 09:34
6/7 anonim válasza:
Nekem ö nem Radics Peti konkurenciája, hanem Pottyondi Edináé, mindenesetre a Youtube-os tartalomgyártók (is) aggódhatnak, hogy leváltja őket a mesterséges intelligencia...
máj. 9. 11:45
7/7 A kérdező kommentje:
Jogos talán Pottyondi AI klónját látom benne lehet. :)
Két ember volt a műsorvezető és mindig mindenkit kifiguráztak, lehetett tőlük zenét is kérni, és ált. dél. kettő környékén ment az adás. Nagyon poénosak voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!