Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szoktátok nézni Roxy Blaze...

Szoktátok nézni Roxy Blaze videóit?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye róla? Szerintem zseni! Szórakoztatóan dolgoz fel néha még olyan témákat is amin amúgy csak felcs-szném magam.

máj. 8. 04:00
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Figyelj, azért a zseni szót ne dobáljuk már oda bárkinek, mert ez a tipikus rajongói túlzás, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Bár elismerem, hogy van benne kraft és tényleg tudja hozni azt a könnyed stílust, amivel a legidegesítőbb dolgokat is fogyaszthatóvá teszi, de azért maradjunk a realitás talaján. A videói szórakoztatóak és ügyesen lavírozik a humoros tartalomgyártás világában, de néha érződik rajtuk a hatásvadászat is. Nem rossz amit csinál, sőt a stílusa kifejezetten figyelemfelkeltő, de szerintem inkább csak egy ügyes iparos a szakmájában, mintsem egy korszakalkotó lángelme.
máj. 8. 09:48
 2/7 anonim válasza:
100%
Az megvan nektek, hogy "ő" csak egy AI karakter és a grafikus cég, akik mögötte van, az ő munkájukról van szó?
máj. 8. 11:56
 3/7 anonim válasza:
85%
*marketinges
máj. 8. 11:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen megvan, hogy AI karakter ez szerintem magától értetődő! Nekem legalábbis lejön azonnal meg ugye ott van a felirat a videóin hogy AI.

A zseni szót arra értettem hogy simán hoz egy Radics Peti szintet, én őt is egy zseninek gondolom ebből a szempontból. Illetve magában a műfajban mint AI videók üdítő kivétel.

máj. 8. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4: Radics Petihez mérni valakit azért erős túlzás, mert ő egy komplett korszakot határozott meg a karakteres hangjával és az egyedi stílusával, míg az AI videók világa még inkább csak a technológiai újdonság varázsából él, mintsem valódi művészi mélységből. Roxy Blaze valóban ügyesen használja az eszközöket és üdítő a látásmódja a sok sablonos tartalom között, de a zsenialitás nálam továbbra is ott kezdődik, ahol valaki nulláról teremt maradandó értéket, nem pedig egy szoftver által generált vizualitásra építve próbál szórakoztatni. Elfogadom, hogy a műfajon belül kiemelkedik és szórakoztató a stílusa, de ez még mindig inkább technikai ügyesség és jó ütemérzék, mintsem korszakalkotó tehetség.
máj. 9. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ö nem Radics Peti konkurenciája, hanem Pottyondi Edináé, mindenesetre a Youtube-os tartalomgyártók (is) aggódhatnak, hogy leváltja őket a mesterséges intelligencia...
máj. 9. 11:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Jogos talán Pottyondi AI klónját látom benne lehet. :)
máj. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Nem lehetne újra visszaállitani a roxy rádiót?

Mondjuk megvásárolni a rádió nevét stb.és újra adásba állitani.

Roxy Pocket Shaver vélemények?

Akinek van, használja mit tapasztalt? Tényleg jó, vagy nem? Megéri megvenni vagy pénz kidobás?

Én kértem a Roxy rádióban azt a jó kis diundisuh zenét vicces volt nem?

Na szóval elég idő eltelt azóta? amúgy Nektek,is tetszett?

Fehér Adriánnak (Addressnak) milyen kutyája van?

Nagyon arányosan néz ki Roxy és szeretnék élni is egy olyan kutyát, mert imádom őket(mármint a kutyákat).

A roxy rádión évekkel ezelőtt ment egy műsor de a nevét nem tudom, melyik műsor lehetett az? (lent folytatom)

Két ember volt a műsorvezető és mindig mindenkit kifiguráztak, lehetett tőlük zenét is kérni, és ált. dél. kettő környékén ment az adás. Nagyon poénosak voltak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!