Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi volt a legnagyobb rosszaság...

Mi volt a legnagyobb rosszaság/csínytevés amit gyerekként csináltatok?

Figyelt kérdés
A kamaszkort hagyjuk ki, mert az teljesen más tészta!!!

júl. 9. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megettem nyersen a krémet.
júl. 9. 08:46
 2/5 anonim válasza:
100%
Amikor a szomszéd nem volt otthon, szó szerint az összes ablakát berúgtam labdával, de direkt (mert miért ne😃). Úgy terveztem, hogy majd ha hazaért meglepődik hogy miért van betörve az összes ablaka, de mikor az utolsó ablakot rúgtam be, hallottam hogy nyílik az ajtó, úgyhogy lebuktam😆. Könyörögtem neki, hogy ne szóljon a szüleimnek mert k#rv#ra megfognak verni, de hiába🫢
júl. 9. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Loptam fater pénzét
júl. 9. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Játszótéren gyújtogattam a játékokat. De csak ilyen max labdányi méretű tüzek voltak.

Egy vénasszonyt is dobáltam 1-2 forintosokkal (ekrélyen ült, tehát nem a fejét, csak be az erkélyre) azt ma is szégyellem, de sajna, senki nem nevelt.

Általános alsóban csicskáztattam is, de kis takony voltam.

Sajnálom már mindet, de jó ember lettem. Nőtt agyam.

júl. 9. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Komplexusos, "jó" gyerek voltam, szóval szándékosan nem sokat.

Olyan volt, hogy valamiben nagyon ügyetlen voltam, vagy véletlen eltörtem valamit, vagy túl hangos voltam, és emiatt kikaptam.

De kaptam eleget, provokálni már nem volt kedvem

júl. 9. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Egy nagyon aljas csínytevést szeretnék, amitől nem bukhatok le, ötlet?

A szüleim elváltak és anyukám összeköltözött egy nagyarcú csávóval, akinek van egy 16 éves fia, akinél bunkóbb embert nem ismerek és hidjétek el, ti sem... Nos, ha anya költ rám havonta 5 ezer ft-ot, akkor a csávó folyton kiabál vele, hogy nincs pénz meg stb... Annak...

Tudtok csinytevéseket egy kirándulásra az erdöben?

Néhány nap megyünk túrázni egy ilyen erdös,dombos helyre az osztályunkkal.Valamivel megakarom lepni öket ,ha tudtok mondani ilyesmiket irjatok kérlek :)

A nyáron fogunk menni az iskolával ottalvós táborba és tudtok mondani csínytevéseket amiket éjszaka megtudunk megtudunk csinálni a szobatársunka?

Ha lehet olyat mondjatok ami nem nagyon fájdalmas :D Amúgy Zánkára megyünk és ott hány ágy van egy szobában? :D Köszi előre :)

Melyik az a játék amiben egy Rémpofa képe jelenik meg?

Léci linkeljétek be az oldalt amin megtalálom. Egy szívatás elkövetésére kéne ez a játék :D XD El.köszi üdv. 14/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!