Mi volt a legnagyobb rosszaság/csínytevés amit gyerekként csináltatok?

válasza:Játszótéren gyújtogattam a játékokat. De csak ilyen max labdányi méretű tüzek voltak.
Egy vénasszonyt is dobáltam 1-2 forintosokkal (ekrélyen ült, tehát nem a fejét, csak be az erkélyre) azt ma is szégyellem, de sajna, senki nem nevelt.
Általános alsóban csicskáztattam is, de kis takony voltam.
Sajnálom már mindet, de jó ember lettem. Nőtt agyam.

válasza:Komplexusos, "jó" gyerek voltam, szóval szándékosan nem sokat.
Olyan volt, hogy valamiben nagyon ügyetlen voltam, vagy véletlen eltörtem valamit, vagy túl hangos voltam, és emiatt kikaptam.
De kaptam eleget, provokálni már nem volt kedvem
Kapcsolódó kérdések:
A szüleim elváltak és anyukám összeköltözött egy nagyarcú csávóval, akinek van egy 16 éves fia, akinél bunkóbb embert nem ismerek és hidjétek el, ti sem... Nos, ha anya költ rám havonta 5 ezer ft-ot, akkor a csávó folyton kiabál vele, hogy nincs pénz meg stb... Annak...
Néhány nap megyünk túrázni egy ilyen erdös,dombos helyre az osztályunkkal.Valamivel megakarom lepni öket ,ha tudtok mondani ilyesmiket irjatok kérlek :)
Ha lehet olyat mondjatok ami nem nagyon fájdalmas :D Amúgy Zánkára megyünk és ott hány ágy van egy szobában? :D Köszi előre :)
Léci linkeljétek be az oldalt amin megtalálom. Egy szívatás elkövetésére kéne ez a játék :D XD El.köszi üdv. 14/L
Vagy ha van jó sztoritok ismerősödtől :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!