Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szkander valaki 💪?

Szkander valaki 💪?

Figyelt kérdés

júl. 9. 15:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hálásan köszönöm. Ha firkálás után a filctoll letételével mindkét kezed szabaddá válik, akkor magát a mérkőzést is lejátszhatod helyettem sajátkezűleg, akkor mégtöbb fáradságot tudsz nekem megspórolni. Majd szólj, hogy melyik karod nyert, és melyik karod melyikünket képviselte a játék során.
júl. 9. 18:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Hova fajult ez a kérdés 😂
júl. 9. 19:01
 13/20 anonim válasza:

Kérdező: Te raktad a humor kategóriába.😄

7: nagyon rossz kifogás, a kifogyott filc kellően rányomva is hagy nyomot. A ceruzáról nem is beszélve. Persze nem biztos, hogy örül akire firkálnak, de nem is volt kitétel.

júl. 9. 19:05
 14/20 A kérdező kommentje:
13 Tudom de nem gondoltam volna hogy firkálodni fognak az emberek 😄
júl. 9. 19:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Végül is, a grafitceruzámmal is rá tudok írni bárkire, de emberi bőrön pirosan fog.

A filcem is teljesen kifogyott, feketén már nem ír az sem. Pedig jobb lenne feketén fehéren.

júl. 9. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyébként én sem hittem volna, hogy ez a szkanderezés ilyen körülményes lesz, hogy előtte rá kell írni a másikra... :(
júl. 9. 19:11
 17/20 anonim válasza:
100%
Kérdező: Itt minden megtörténhet. Akár ellenfelet is találhatsz, bár nem nagy az esély rá, mert a kijelző mögött sokan szkanderbajnokok a suliban, melóhelyen, akik szívesen találkoznának és szkanderoznának veled, de mire arra kerül a sor, valahogy felszívódnak. Mondjuk ez nem a szkander miatt van, hanem általános hozzáállás.
júl. 9. 19:14
 18/20 A kérdező kommentje:

17, Ja vágom nem is gondoltam komolyan mert itt általában mindenki csak a képernyő mögött menő de amint találkozni kéne eltünnek.

De gondoltam mért ne sose lehet tudni 😁.

júl. 9. 19:19
 19/20 anonim válasza:
Persze, az alapgondolat teljesen jó. Felteszel egy kérdést a téged érdeklő témakörben és az lenne a logikus, hogy olyanok fognak írni, akik hasonló érdeklődésűek és ez esetben pl. szívesen szkanderoznának akár veled akár egymással. A gyakorlat meg az, hogy trollkodásba fullad és tényleg nem a szkander miatt.
júl. 9. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:
13 Először az egyéb kérdések --> egyéb kérdések kategóriában volt amúgy
júl. 9. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hány évesen és kivel szkanderoztatok először?

Ha van kedvetek, azt is írjátok meg, hogy mi volt az oka.

Miért van egyre több férfi-nő szkander videó a neten?

Sok ilyen videóban a nők nyernek. Ezek között van ahol látszik, hogy a férfi direkt hagyja magát legyőzni, de van, ahol nem egyértelmű. Szerintetek záródik az olló a férfiak és a nők izomereje, esetleg edzettsége között, vagy ezek a videók csak kiragadott példák?

Volt már olyan, hogy tétre szkanderoztál valakivel?

Ha több ilyen is volt, mi volt a legkisebb és a legnagyobb tét? Olyan volt, amit utólag megbántál? Vagy olyan, hogy később azt bántad meg, ha nem mentél bele?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!