Félek, hogy a macskám hat alomra fog törni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
júl. 16. 17:32
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Csak öt almot tegyél ki, vagy kevesebbet.
4/13 anonim 

válasza:

válasza:Talán egy kis whiskassal még kiengesztelheted.
5/13 anonim 

válasza:

válasza:Jelentsd be a Guinness rekordokhoz. Hat alom, egyszerre, az nem semmi. Mert hat kiscicát, ha ellik, az rendben van. De a hat kiscica az EGY alom. Hat almot, ugyanabban az időben, egyetlen anyamacskától, na az rekord lenne.
Csak szólok, hogy MINDEN cica hatalmon van velünk szemben. Tudod, azt mondják, hogy az ember etet engem, simogat engem, lesi a kivánságaimat, nyilván én vagyok a király, én vagyok hatalmon. 😂😂😂😍😍😍
6/13 anonim 

válasza:

válasza:Kirántva, majonezzel, salátával ínyenc falat.
Kapcsolódó kérdések:
A macskám bemászott a gépházamba és most nem működik a gépem, mit csináljak?
Használtam a gépet, a macska bemászott, kiszedtem, azóta nem működik a gép. Ha visszarakom megint elindul. Mit csináljak?
Ugat a macskám! Mit csináljak?
A macskám mindig megugatja a szomszéd kutyát a kutya meg felpúpozza a hátát és fúj.
Mit csináljak, ha a macskám simogatás közben zúg?!
F É L E K !!!!! S E G Í T S É G !!!!!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!