Mi ez a sok hátizsákos gyerek az utcán? Valami kirándulás nap lehet talán?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyat keresek, ami megfelel kézipoggyásznak, és nagyon jól ki lehet használni a helyét benne, hátizsákos utazáshoz is. De emellett kényelmes is hordani, ha utána meg kiránduláshoz, túrához is azt viszi az ember. Előny ha nem iszonyat drága, jó ár/értek arányú.
1 hátizsák/fő, vagyis kicsi a hely. Kb 28 fok lesz. Nem vagyok oda húsételekért. Lesz egy kisbolt a helyszínen, ott lehet vizet, ropit és jégkrémet venni.
Tehát itt nézelődünk: mert valójában laptopot akarunk innent rendelni, de észrevettük hogy hátizsákok is vannak és az is nagyon kellene, mert ami most van, már elnyűtt, kell az új mindenképp. Ez főként buszos és vonatos utazáshoz, kiránduláshoz kell, de lehet hogy a...
egész augusztusban szabadságon vagyok, elsősorban nőnemű, megbízható társat keresek. útközben is találkozhatunk bárhol. teljesen rugalmas vagyok, startoljunk rá a kalandokra. 27 f Bp
Nagyon szeretném bejárni Európát, mert sohasem voltam külföldön. Viszont egyetemista vagyok, így alacsony költségből kellene kijönnöm. Sajnos a barátaim nem vevők ilyesmire. Szerintetek létezik ilyen kirándulás? Vagy hol találhatnék társat utazáshoz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!