Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi ez a sok hátizsákos gyerek...

Mi ez a sok hátizsákos gyerek az utcán? Valami kirándulás nap lehet talán?

Figyelt kérdés
szept. 1. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ma kezdődött az iskola, az elől menekülnek.
szept. 1. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kirándulás talán
szept. 1. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Világgá mennek a sulikezdes elől.
szept. 1. 17:50
 4/4 anonim válasza:
100%
ez valami új divat
szept. 2. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Hol vennétek olyan hátizsákot, ami ideális kézipoggyásznak, de hátizsáknak is szuper?

Olyat keresek, ami megfelel kézipoggyásznak, és nagyon jól ki lehet használni a helyét benne, hátizsákos utazáshoz is. De emellett kényelmes is hordani, ha utána meg kiránduláshoz, túrához is azt viszi az ember. Előny ha nem iszonyat drága, jó ár/értek arányú.

2 napos, nyári, hátizsákos kirándulás esetén, milyen ételt vigyek? Főtt ételre gondolok, amit dobozba rakhatok és jó lesz vacsira.

1 hátizsák/fő, vagyis kicsi a hely. Kb 28 fok lesz. Nem vagyok oda húsételekért. Lesz egy kisbolt a helyszínen, ott lehet vizet, ropit és jégkrémet venni.

Melyik laptopnak való hátizsákot volna érdemes megrendelni?

Tehát itt nézelődünk: mert valójában laptopot akarunk innent rendelni, de észrevettük hogy hátizsákok is vannak és az is nagyon kellene, mert ami most van, már elnyűtt, kell az új mindenképp. Ez főként buszos és vonatos utazáshoz, kiránduláshoz kell, de lehet hogy a...

Stoppos, hátizsákos, kevés cuccos nomád (de pénzzel tartalékban) utazásra, kirándulásra ki megy valaki (vagy jönne) valahová Európába?

egész augusztusban szabadságon vagyok, elsősorban nőnemű, megbízható társat keresek. útközben is találkozhatunk bárhol. teljesen rugalmas vagyok, startoljunk rá a kalandokra. 27 f Bp

Vannak szervezett hátizsákos kirándulások?

Nagyon szeretném bejárni Európát, mert sohasem voltam külföldön. Viszont egyetemista vagyok, így alacsony költségből kellene kijönnöm. Sajnos a barátaim nem vevők ilyesmire. Szerintetek létezik ilyen kirándulás? Vagy hol találhatnék társat utazáshoz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!