Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a tennivaló?

Mi a tennivaló?

Figyelt kérdés
Egyik nap éppen kertészkedtem, amikor valaki megbökdöste a vállamat. Hátranéztem, egy pasas volt. Hirtelen még nem is fogtam fel, mi történt, és visszahajoltam ásni. Aztán ugrott be, hogy egy tök idegen fazon áll a kertünkben. Hátrafordultam, és kikerekedett szemekkel bámultam, főleg amiatt, hogy 1800-as évek beli napóleon jelmez volt rajta. Elkezdtem hátrálni, de természetesen beleakadtam a szögesdrótba, amit előző nap feszítettem ki, hogy a velociraptoraim nehogy összetapossák a virágaimat, mert már előfordult egyszer-kétszer, és nem amúgy sem értenek a szép szóból. Na mindegy, lényegtelen. Elkezdtem sikoltozni egyrészt a szögesdrót miatt, másrészt pedig a jelmezes pasas miatt, aki azóta is csak a semmibe bámult. Nem hogy segített volna...csak bámult, mint egy fogyatékos. Egy-két perc múlva sikerült kiszabadulnom a szögesdrótból, és elindultam a másik irányba. Az alak elkezdett követni. Én egyre gyorsabban futottam, ő pedig futott utánam. Ekkor megálltam. Ő is megállt. És még mindig csak bámult. Aztán kinyújtotta a kezét, én hátraugrottam, és közben sikoltottam egyet. Ő nem mozdult. Kezet ráztam vele. Azt mondta, hogy ő Napóleon. Természetesen nem hittem el. Erre hátat fordított, és lehúzta kabátját, és tényleg ott volt a gyógygombásüveg tetkója. Elszaladtam hányni, egyrészt a gyógygombásüveg tetkó, másrészt a háta miatt, ami tiszta pattanás, és hájas. Közben ráeszméltem, hogy ő tényleg Napóleon. Visszamentem hozzá, és elmagyaráztam neki, hogy időutazott, és most 2014 van. Rögtön elhitte, és úgy tűnt egyáltalán nincs megrémülve. Ekkor elmagyaráztam még egyszer, erre kétségbe esett, elkezdett össze-vissza szaladgálni, a fejét fogta, és franciául ordibált valamit. Nem értettem, hogy értette meg, hogy mit mondtam neki magyarul. Odamentem, hogy lecsillapítsam, de erre még jobban elkezdett rohangálni. Aztán hirtelen beleesett a 12 méter mély gödörbe, amit a gyakran a házam körül bóklászó szellemek elfogásának céljából ástam. Belenéztem a gödörbe, és ott szaladgált az alján Napóleon, mint valami felhúzhatós játék. Lenyújtottam neki a leghosszabb BBC kötelet, és felhúztam. Amikor kimászott, elkezdett hálálkodni, én pedig igyekeztem elterelni a témát, mert nem bírom a félórás hálálkodásokat. Mondtam neki, hogy nem lesz könnyű visszajuttatni a saját idejébe. Erre nagyon elszomorodott, majdnem elsírta magát. Aztán mégis elkezdett sírni, pont úgy, mint egy ovis. (Nagyon valószínűnek tartottam, hogy egy jövőbeli enyhébb fantáziájú "Mengele jelölt" visszament a múltba, és eltávolította Napóleon agyának egy részét, ami a szellemi fejlettségért felelős, aztán szépen lepasszolta kétezertizennégynek, mert ő már megunta. nagy valószínűséggel ez történt) Bevezettem a nappaliba, és csináltam teát. Erre valaki csöngetett. Kimentem, és a Green Day (mert nem maradhatnak ki a sztoriból) állt a kapuban. Beengedtem őket. Azt mondták, hogy egy pasast keresnek, aki napóleon jelmezt visel. Mondtam, hogy ott van az orruk előtt, és az nem csak egy jelmezes fazon, hanem maga Napóleon. Erre nagyon elcsodálkoztak. Elmesélték, hogy az utcát botlottak bele, illetve botlott ő beléjük, mert állandóan a a semmibe bámult, aztán elszaladt. Gondolták, orvosi kezelésre van szüksége. Aztán elmeséltem, hogy velem mi történt, és megkértem Napóleont, hogy mutassa meg nekik a gyógygombásüveg tetkóját. Megnézték, és elmentek hányni, de ettől függetlenül ők is elhitték, hogy ez valóban Napóleon. Az a baj, hogy egy csomó embervisszaszívót felhívtunk az 1800-as évekből, de csak egyet találtunk, 1801-ben, aki Napóleont is vállalná. Csak a bökkenő az volt, hogy az utcában tartózkodó összes embernek együttvéve nem volt annyi pénze, amennyit az a szemét uzsorás kért. Szóval el akartuk küldeni Napóleont, hogy a pár utcával lejjebb boldogítsa a népet. de amikor kitessékeltük az az ajtón, infrahangon kezdett üvölteni. Visszahívtuk. abbahagyta. Megint kilöktük az ajtón. Újra rákezdett. Ezt megismételtük párszor, és akkor világossá vált, hogy nem akar pár utcával lejjebb kerülni, hanem azt akarja, hogy mi segítsünk neki. Visszarángattuk a házba, és most azon gondolkozunk, hogyan juttathatnánk vissza házilag. Mert különben mindenkit az őrületbe kerget. Utána néztünk, az infrahang tünetei: szorongás, nyugtalanság, rosszkedv, félelem, hidegérzés a gerinc mentén, nyomás a mellkason. Ki tudja meddig csinálhatná...kivéve ha megöljük...de lehet, hogy akkor se hagyja abba. Így hát inkább bevállaltuk a házi visszajuttatást, csak az a baj, hogy eddig még nem sokra jutottunk. Segítség kell, mit tegyünk?

2014. máj. 6. 18:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Te aztán nem spóroltál... xD
2014. máj. 6. 19:10
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Hívd a Doktort, itt már csak Ő segíthet, és a kék fülkéje ami egyszerre nagy és kicsi.

Véletlenül pont megvan a száma: 06 555-időutazás-angolvagyok.hu.

De persze elég ha hangosan kiabálod, hogy: SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG!!!, mert ez meg fog jelenni a mágikus papírján és el fog jönni hogy segítsen.

2014. máj. 6. 19:19
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindenek előtt kell egy végtelen energiaforrás a működéshez:

A fekete macska egyik felét kösd a vajas pirítóshoz a másik felét a generátorhoz így kaphatsz végtelen energiát. Vagy vegyészkedhetsz is de ahhoz kell egy napelem Bór, Argon, Gallium, Indium, felhasználásával, ezek is végtelen energiához juttatnak.

Először is 3 megoldás lehetséges:

1.Ha nem akarsz az energiaforrással is bajlódni válassz ki egy konkrét személyt a múltból koncentrálj rá olyan mélyen, hogy az elmétek gyakorlatilag válljon eggyé és ekkor koncentrálj egy kiválasztott pontra a térben és így megnyithatod a féreglyukat.

2.Ha barkácsoltál energiaforrást akor szükséged lesz egy dunsztosüvegre és négy atommagra amiket össze fogsz rázni de olyan erősen, hogy az egyik atommag hasadjon meg és egy ilyen trutyiszerű anyagra hasonlítson, ezeket kell addig kézzel gyurmázni ameddig egy ilyen fekete bokszkesztyű szerű összekapcsolódott ragacsos duó lesz belőle, ezt azután szénnel kell táplálni, hogy megváltozzon a szerkezete, ezek után csak várni kell és miután sikeresen megváltoztattuk a szerkezetét kialakul a két féreglyuk, az egyikkel a múltba mehetünk a másik a jelenbe vezet de a múltba küldhetjük, hogy vissza is tudjunk jönni ide, végül csak az energiaforrást kell rákapcsolnunk, hogy ne záródjon be a kapu.

(a harmadik megoldással várok lássuk mire jutsz ezekkel... ;) )

2014. máj. 6. 19:24
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Építs egy házi időgépet.

-Hozzávalók:

-Fém hullahopp karika vagy bármilyen megfelelő méretű fém karika

-Hosszú rézhuzal

-Tartóállvány

-Robbanómotoros generátor

-Kb. 100 liter hélium magfúziós rakétaüzemanyag

-Titánium szűrőhenger

-Síkosító

-Hajlakk

-Kb. ezer ólomgolyó

-Számológép

-Elkészítés:

Először is a robbanómotoros genetátort át kell alakítani, hogy magfúziós üzemanyaggal működjön.

Ehhez a titánium szűrőhengert bele kell építeni egy ipari hegesztővel, de előtte tedd az ólomgolyókat a hengerbe.

A számológépet is szereld bele, hogy a kimenethez csatlakozzon az áramköre.

A fém karikát kend be jól síkosítóval, majd hagyd megszáradni. Ezután tekerd rá jó szorosan a rézhuzalt úgy, hogy hézag ne maradjon!

ezután fújj rá jó sok hajlakkot, s helyezd a tartóállványra.

A huzalt kösd rá az átalakított generátorra.

Öntsd a fúziós üzemanyagot a generátorba, s óvatosan indítsd be.

Néhány másodperc múlva a karika kékes-sárgás színnel nagyon fényesen fog izzani. Ekkor tápláld be a számológépbe a pontos időpontot.

Ezután a karikában meg fog nyílni egy féreglyuk, de várj néhány másodpercet, mert ha rögtön átmész akkor atomjaidra bomlasz, s ezek beépülnek az Univerzumba és a Téridő anyagába.

Szóval néhány másodperc múlva menjetek át, s keresd meg a megfelelő helyet, ahová Napóleont viheted.

De sietned kell, mert a fúziós üzemanyag nagyon gyorsan elhasználódik, mert sok energia szükséges a féregjárat fenntartásához, így néhány perc alatt elfogy, s a járat bezáródik. Ha ez megtörténik, akkor k.u.rva nagy bajban vagy, ugyanis építeni kell mégegy időgépet, de mivel abban az időben nem találhatóak meg a megfelelő hozzávalók, ott ragadsz.

Ha szerencséd van a jövőbeli éned megment, csak ne felejtsd el, hogy majd neked is meg kell mentened magad a jövőben, különben paradoxon alakul ki.

2014. máj. 6. 20:14
 5/23 A kérdező kommentje:

Megpróbáltunk nagyonnagyon erősen koncentrálni, mindannyian, de Napóleon állandóan ott ugrálta a háttérben, és képtelenek voltunk :(

Azután próbálkoztunk a megnyitni a féreglyukakat a trutyival, de amikor kész lett, kiugrott a kezemből, és elszaladt...! Azután jött az időgépépítés. De sehol nem találtunk síkosítót. Amikor valamelyikőnk megpróbált kilépni a házból, hogy vegyen, Napóleon mindig elkezdett ordítani az infrahangján. Ekkor Billie belenyúlt a zsebébe, és talált síkosítót, de ki volt fogyva...teljesen! Lehet valamivel helyettesíteni?

2014. máj. 6. 20:53
 6/23 anonim ***** válasza:
A trutyit keresd meg mert amikor a bokszkesztyűszerű izé szénnel való táplálásakor kátrány keletkezik mert megváltozik a szerkezete talán ez segít, vagy kapcsolódj össze (egyedül mert akkor így mindegy mászkál e) Napóleon agyával. (vagy megnyílik az átjáró a jövőben ahol az agya van, vagy találsz néhány információt a hollétéről ha telepátiát is használva hibásan távolították el az agydarabot...)
2014. máj. 6. 21:14
 7/23 anonim ***** válasza:
úgy értem síkosító helyett jó e a kátrány?
2014. máj. 6. 21:17
 8/23 A kérdező kommentje:
Sikerült összekapcsolódnom Napóleon megmaradt agyával, és meg is nyílt a féreglyuk, de csak a jelenbe vezető...:(
2014. máj. 7. 13:21
 9/23 anonim ***** válasza:
Rendeljetek síkosítót, ha nem lehet, hívd a taxist, hogy menjen és vegyen síkosítót, majd dobja be az ablakon.
2014. máj. 7. 13:36
 10/23 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet, hogy síkosító helyett jó a vazelin is, de lehet hogy úgy nem lesz olyan erős, és lehet, hogy sokkal kevesebb ideig fog fennmaradni a féregjárat, úgyhogy még jobban kell sietnetek.
2014. máj. 7. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!