A fakutya szálkás szőrű?
Kapcsolódó kérdések:
Most 182 cm vagyok és 71 kg. Hogyan edzek, mit egyek, hogy minél vékonyabb, szálkásabb legyek? Az én magasságommal mi az ideális tömeg ahhoz, hogy cicásan vékony legyek?
Kb 185 cm 65 kiló mondjuk harművészerben jártas versenyző.1 éve jár a másik 175 kb 90 kg kövér nem jártas harcban.
Hallottam egy csomó helyen,hogy ha valaki mondjuk sötétebb baranából befestni a haját világosszőkére,akkor teljesen tönkre megy a haja,töredezett,szálkás lesz,és soha többé nem lesz olyan haja,mint amilyen eredetileg volt.Ez igaz?Nektek tönkre ment a hajatok a...
Lécci írjatok mert fúrdall a kíváncsiság.
Egyik haver mondta hogy ő csak kárászt evett/nyersen/ és ettől faszásan leszálkásodott! Na ez lehetséges, vagy csak hülyéskedett??? Szerintetek? Meg abban a dilemmába vagyok, hogy ha csak azt eszek akkor nem lesz alacsony a fehérjebevitelem???O.o
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!