Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A fakutya szálkás szőrű?

A fakutya szálkás szőrű?

Figyelt kérdés
Szálkás. Érted, ugye? Szálkás! Hát ez vicces. Ugye! xD

2018. máj. 22. 12:31
 1/4 anonim válasza:
Csak ha halbol keszult
2018. máj. 22. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogyne és ugatja a Holdat.
2018. máj. 23. 02:01
 3/4 anonim válasza:
.
2018. máj. 25. 10:58
 4/4 anonim válasza:

.

.

.

.

.

.

.

.

...

.

.

.

.

.

.

..

.

..

.

2018. máj. 25. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehetnék cicafiúsabb?

Most 182 cm vagyok és 71 kg. Hogyan edzek, mit egyek, hogy minél vékonyabb, szálkásabb legyek? Az én magasságommal mi az ideális tömeg ahhoz, hogy cicásan vékony legyek?

Egy vékony magas szálkás vs kicsit alacsonyabb de kövérebb zsírosabb közül kinyerne?

Kb 185 cm 65 kiló mondjuk harművészerben jártas versenyző.1 éve jár a másik 175 kb 90 kg kövér nem jártas harcban.

Ha valaki egyszer befesti a haját, tényleg örökké festeni kell, és tönkre megy a haja?

Hallottam egy csomó helyen,hogy ha valaki mondjuk sötétebb baranából befestni a haját világosszőkére,akkor teljesen tönkre megy a haja,töredezett,szálkás lesz,és soha többé nem lesz olyan haja,mint amilyen eredetileg volt.Ez igaz?Nektek tönkre ment a hajatok a...

Mit jelent a pasdiknál az hogy szálkás?

Lécci írjatok mert fúrdall a kíváncsiság.

Lehetek olyan szálkás mint egy kárászraj?

Egyik haver mondta hogy ő csak kárászt evett/nyersen/ és ettől faszásan leszálkásodott! Na ez lehetséges, vagy csak hülyéskedett??? Szerintetek? Meg abban a dilemmába vagyok, hogy ha csak azt eszek akkor nem lesz alacsony a fehérjebevitelem???O.o

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!