Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ugye tarthatok a 4 m2-es...

Ugye tarthatok a 4 m2-es szobámban dinószauroszt?

Figyelt kérdés

Simán elférne, felraknám a pócra.

És sétálni is vinném évente háromszor 2 percre.

2018. jún. 3. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

De számolj azzal hogy ha megnő akkor felveszi a szoba alakját ahogy ez a kocka alakú dinnye:

[link]

2018. jún. 3. 23:20
 2/12 anonim válasza:
Valaki marhára unatkozik...
2018. jún. 3. 23:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
nem, már kihaltak
2018. jún. 3. 23:36
 4/12 anonim válasza:
100%
Persze, sok sikert hozzá. Már énis gondoltam rá, hogy vennék egyet, én a kertben tartanám, lenne háza is
2018. jún. 3. 23:38
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Nna ez a kérdés se lesz itt sokáig. :D
2018. jún. 3. 23:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen végülis a teknős is "dinószauruosz"-nak számít és még csak sétáltatni sem kell.
2018. jún. 3. 23:45
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező! Most egyébként csak figyelmeztetést kapsz gondolom, de ha bunkózol, akkor végleg tilthatnak is. Vegyééé vissza! :)
2018. jún. 3. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél inkább krokódilt.
2018. jún. 4. 00:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Hogyne, ebből a "macskányi" dinoszauruszból, akar többet is: [link]
2018. jún. 4. 16:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, nem lesz könnyű beszerezni, mert "hiánycikk"...
2018. jún. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Katica invázió a szobámban! Mit tudok tenni?

4 évvel ez előtt jelent meg az első katica a szobámban, azon a nyáron kb 3 db katicát fogtam, azt hittem csak valahonnan betévedtek. Azóta minden nyáron megjelennek csak az én szobámban és a számuk egyre csak növekszik. Van szúnyoghálom, és 2 éve szobafelújításom volt...

Egér a szobámban. Ki tettem a ragasztót 3 napja, de azóta sem ment bele. Valakinek valami ötlet?

Pár napja azt vettem észre, hogy egy egér mászott be az erkélyemről... Iszonyatosan félek tőle. Illetve inkább undorodok, de jelen esetben nem tudok különbséget tenni. Első emeleten lakom, és mivel az erkélyemen keresztül jött be, így gondolom nem egyenletes falon...

Pókszázlábút láttam ma a szobámban, mit tegyek? Rettegek!

Sztem pókszázlábú volt, utánanéztem neten és hasonlóan nézett ki. Reggel felkeltem, oldalra néztem és a falon láttam egy hatalmas vmit éppen lefelé mászni, persze egyből kipattantam az ágyból(felért hat kávéval az ébredés) és mire odáig jutottam volna h összenyomom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!