Szerintetek lenne esélyem voldemortnál?
Figyelt kérdés
Szeretem a kopasz orrnélküli pasikat.
De félek hogy halálosan el fog utasítani.
23/F
2018. jún. 11. 19:11
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Állj be halálfalónak és tüntesd el Bellát a közeléből, mert szétszed, ha megtudja, hogy Voldira hajtasz :D
5/8 anonim 

válasza:

válasza:Büdös vagy, vagy miért szereted az orrnélküli pasikat?
6/8 A kérdező kommentje:
A halál nem akadály. A szerelmünk mindenek felett áll. 😍
2018. jún. 13. 15:37
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Hát végül is horcruxa még lehetnél :D
8/8 A kérdező kommentje:
Számomra az orrnélküliség imponáló. 😋
2018. jún. 14. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Valami nagy vörös lénnyé változott a legjobb haverom, mit tegyek?! Ez az oldal az utolsó esélyem!
Szóval az előbb vitatkoztunk én azt mondtam úgyse képes kimenni fát vágni mert túl gyenge. Ő erre mérges lett megharapta a kézfejét és valami rusnya nagy vörös izmos izé lett belőle. Szerintetek megbántottam? Hogyan engeszteljem ki? Most futok az utcán de jön utánam...
Támi Hálfinger ruhákban és 800 Forintos Sztárbáksz kávéval nagyobb esélyem lenne csajozni?
Szeretnék végre egy barátnőt de sajnos csúnya vagyok és gondoltam ha pénzzel kárpótolom akkor végre nekem is lesz valakim.
Tudnátok valami divatlapot amiba lenne esélyem dolgozni LOS ANGELESBEN?
Magyarországon éltem de már itt lakom és egy divatlapnál szeretnék dolgozni?Kérlek csak normális válaszokat írjatok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!