A Csendes-óceánt szóra lehet bírni?
Persze!
Számtalanszor beszélgettem már vele, jófej, bár kissé hallgatag. Egy viccet is tanított nekem:
-Pistike! Melyik óceán ez? - kérdezi a tanárnő a térképre mutatva.
Pistike mélyen hallgat, mire a tanárnő:
- Helyes Pistike! Ez a csendes óceán!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Így egyfajta nem tetszést nyílvánítanak ki? Esetleg utálat vagy harag áll a háttérben? Nem csináltam semmi olyat, amivel bármilyen érzelmet is kiválthattam volna ezekből az emberekből, sőt, igazából szerintem kedves szoktam lenni. Tegnap leültem a padtársam mellé,...
Én egy 16 éves(leszek 2 hét múlva) lány vagyok. Őszintén szólva mindig boldog voltam és vidám. De amióta elkerültem ebbe az iskolába, marhára megváltoztam. Az osztályomban egyenesen rosszul érzem magam. Csendes vagyok és szerencsétlen. Itthon rengeteget sírok emiatt....
Nagyon idegesítő ez számomra, szóval amikor valaki bunkóskodik nekem és válaszolok, utólag mégis belátom, hogy talán szóba sem kellett volna állnom vele, az vezet rá, hogy szóba álljak vele, hogy az elején simán csak egy tapló idiótának tűnik, bár megsértődök, és...
Alapjában véve, egy csendes lány vagyok(ezen is szeretnék változtatni, csak nem tudok), és az osztálytársaim mondták, hogy túl sokat kérdezek. Pl.: Mi matekból a házi? Milyen óra lesz holnap? És ezen nagyon szeretnék változtati. Hogy legyen önbizalmam. 15/L
És be van állítva a telefon, hogy kattogjon minden egyes billentyű lenyomásakor. Nem értem, miért ilyenkor jut eszükbe minden 2. ismerőseikkel smsezgetni ráadásul úgy, hogy kattogjon csak a telefon.
Erre a munkahelyemre úgy mentem, hogy jobban meg kell felelnem, illetve mindig udvariasnak kell lennem, mert a család ismerősei. Az első nap máshol is ilyen végülis, mivel én vagyok az új. Itt viszont nem tudok kitörni ebből, és ilyen lúzer szerepkörbe kerültem. De úgy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!