Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érdemes pszichológushoz...

Ábel004 kérdése:

Érdemes pszichológushoz fordulnom? Egy utolsó semmirekellő lúzer vagyok.

Figyelt kérdés
Világéletemben nem érdekelt semmi, nagyjából egy robothoz tudnám hasonlítani magam,teljes mértékben üresnek mondanám a "személyiségem". Fel tudok ideig- óráig venni valamilyen szerepet, de igazán kényelmesen a legközelebbi barátaimmal sem érzem magam. Folyamatosan negatív gondolatok gyötörnek magammal kapcsolatban, hajlamos vagyok napogik izolátan lenni a többi embertől. Állandóan pontozom, értékelem magam egy hétköznapi interakciót követően is, hogy sikerült-e jól "szerepelnem", állandóan úgy érzem, senki sem szeret a közelemben lenni, valójában rossz szándékkal vannak mégis kapcsolatban velem. A családommal bár együtt élek, ritkán kommunikálunk. Nikotinfüggő vagyok és esetenként egyéb szereket sem vetek meg.
2024. dec. 4. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:

"A családommal bár együtt élek, ritkán kommunikálunk."

Lehet, hogy nem velük kéne élned, hanem egyedül, hogy szabad legyél.

2024. dec. 4. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Autizmus vagy egyéb neurológiai probléma?

S igen, nem ártana szakemberhez fordulni.

2024. dec. 4. 22:36
 3/5 Mendy98 ***** válasza:
Ezekkel a dolgokkal egyértelműen szakemberhez kellene fordulni.
2024. dec. 5. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell pszichologus, eleg meditalnod naponta fel orat
2024. dec. 5. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez már egy fél diagnózis.

Mikor és hol volt olyan pont az életedben amikor felszabadult voltál és nem éreztél kényszeres nyomást?

A nikotinfüggés kiváltható nikotintapasszal. A cigifüggés az nem, de az egy elég súlyos probléma és nem is higiénikus.

2024. dec. 6. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Egy szerencsétlenség vagyokm mit tegyek?

Szüleim elváltak amikor 2 éves voltam. És sokszor mondja anyum hogy szerencsétlen vagyok mint apám volt. (Apám akkoriban alkoholista volt és szerencsétlen) Elesek szinte a levegőben. Papám múltkor vett nekem egy lakatot, amit nem tudtam be zárni, meg a kulcs csomóról...

Hogy lehetek annyira semmirekellő ember, hogy semmilyen foglalkozásra nem érzem magam megfelelőnek?

Ugyan dolgoztam és dolgozom is (nem tárom fel mit) de nem vagyok hiteles az adott szakmában. Néha azt kell éreznem, hogy ezért kár volt megszületnem. Állandó önostorozó hajlam vagyok és sosem voltam/vagyok elégedett azzal, amit éppen csináltam/csinálok holott...

Amikor éppen nincs munkátok, ti is haszontalannak, semmirekellőnek érzitek magatokat?

Én csak pár hete vagyok itthon, de már ezt érzem. Pedig Jún. 1-el kezdek az új helyemen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!