Érdemes pszichológushoz fordulnom? Egy utolsó semmirekellő lúzer vagyok.

válasza:"A családommal bár együtt élek, ritkán kommunikálunk."
Lehet, hogy nem velük kéne élned, hanem egyedül, hogy szabad legyél.

válasza:Autizmus vagy egyéb neurológiai probléma?
S igen, nem ártana szakemberhez fordulni.

válasza:

válasza:

válasza:Ez már egy fél diagnózis.
Mikor és hol volt olyan pont az életedben amikor felszabadult voltál és nem éreztél kényszeres nyomást?
A nikotinfüggés kiváltható nikotintapasszal. A cigifüggés az nem, de az egy elég súlyos probléma és nem is higiénikus.
Kapcsolódó kérdések:
Szüleim elváltak amikor 2 éves voltam. És sokszor mondja anyum hogy szerencsétlen vagyok mint apám volt. (Apám akkoriban alkoholista volt és szerencsétlen) Elesek szinte a levegőben. Papám múltkor vett nekem egy lakatot, amit nem tudtam be zárni, meg a kulcs csomóról...
Nem nékem való az élet. Belefáradtam.
Ugyan dolgoztam és dolgozom is (nem tárom fel mit) de nem vagyok hiteles az adott szakmában. Néha azt kell éreznem, hogy ezért kár volt megszületnem. Állandó önostorozó hajlam vagyok és sosem voltam/vagyok elégedett azzal, amit éppen csináltam/csinálok holott...
Kit hibáztassak?
Én csak pár hete vagyok itthon, de már ezt érzem. Pedig Jún. 1-el kezdek az új helyemen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!