Ha szeretem a humuszt akkor zsidó vagyok?
Figyelt kérdés
márc. 3. 18:11
2/17 anonim 

válasza:

válasza:Én is szeretem meg a török és az indiai kaját is. Akkor most zsidó, muszlim és hindu is vagyok?
3/17 A kérdező kommentje:
2: honnan tudod, hogy nem?
márc. 3. 18:33
4/17 anonim 

válasza:

válasza:Nálunk sok humusz van a hegyen. A temető is a humuszban van. Az itteni orvos szerint a humusz mindent meggyógyít, főleg hogyha már 2 méter van rajtad, akkor már nem fáj semmid..
5/17 RicsesHús 

válasza:

válasza:nem, ugyanis a libanoni konyhának is a része, lehet, hogy muszlim vagy
6/17 anonim 

válasza:

válasza:A hummusz (nem humusz) egy közel keleti étel. Esetleg a sóletet lehetne zsidó ételnek nevezni, de ez hülye észjárás. Egy volt kollégám ugyanezért nem volt hajlandó hummuszt enni...
7/17 anonim 

válasza:

válasza:A hummusz nem zsido kaja, csak nyilvan eltolvajkodtak mas nepektol. Szoval nem, ez alapjan nem vagy zsido :))).
8/17 anonim 

válasza:

válasza:7. Viszont a mai magyar konyha 90%-a nem ősi magyar étel, így mi nem vagyunk magyarok? 😀
9/17 anonim 

válasza:

válasza:8. Ennek a megjegyzesnek krvara semmi ertelme nem volt :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!