Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha szeretem a humuszt akkor...

Ha szeretem a humuszt akkor zsidó vagyok?

Figyelt kérdés
márc. 3. 18:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem a pizzát, akkor olasz vagyok? Nyilván nem.
márc. 3. 23:50
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Csak a Hamaszt ne szeresd, az a lényeg. 😅
márc. 4. 03:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a banánt, ráadásul gyerekkoromban sokat másztam fára🐒
márc. 4. 06:02
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
#7 Áruld már el, ha szerinted olyan vicces, hogy lehet egy ételt "eltolvajkodni"? Ezek szerint a többi nemzeti ételt (beleértve pl. a hamburgert, a spagettit, vagy akár a kukoricát is) valaki, vagy egy népcsoport ellopta?
márc. 4. 07:33
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
igen
márc. 4. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:

7. Ezek szerint í gírosz nem görög étel, csak ellopták a törököktől. A knédli nem szlovák étel, csak ellopták a csehektől/nemetektől.

Vagy fordítva.

márc. 4. 11:57
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
16. Örülök, hogy sikerült megérteni.😊
márc. 4. 12:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is imádom a humuszt,de nem ezért van bennem zsidó vér-+sváb,horvát,és még ki tudja mi?-,de az olasz kajákért egyenesen rajongok,pedig nincs bennem olasz gén-sajnos,mert magát az olasz népet is nagyon bírom!:)
márc. 10. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Keresztények és muszlimok miért állítják, hogy Isten a szeretet???

Ha nem eszek "Búbos Bankàt", csak döglött sáskát, akkor Isten szeret? Isten miért teremtette finomra a holttesteket?

Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok arról, hogy az üdvösséghez nem elég csak az Újszövetségben hallottakat megtartani hanem az Ószövetségben megírtat is? Tehát mind a 2-t. Mert alapvetően az Ószövetségre épül az Újszövetség. Az Ószövetség félelemmel motivált. Az Újszövetség szeretettel. Aki...

Magyarországon még az iskolába is ilyen mértékű a gyűlölet?

Van egy öcsém aki gimnazista és mesél erről dolgokat. A diákok gyakran mondanak ilyeneket, hogy "tetves migránsok, lekéne lőni őket" és az is gyakori, hogy a zsidókat gyalázzák útszéli módon. És gyakran a tanárok(!) is ilyeneket mondanak. A gyerekeket...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!