Lusta beszédű halk emberként nem érdemlek párkapcsolatot, sem munkahelyet?

válasza:Szerintem szét kellene szálazni a munkát meg a párkapcsolatott.
Az előbbire szükséged van - hacsak nem a befektetéseidből élsz. Keress olyan helyet, ahol nem kell sokat beszélni: biztonsági őr, kamionos, buszsofőr stb.
A párkapcsolat meg tényleg nem neked való, ha nem szeretsz másokkal kommunikálni. Elég logikus.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem érdekelnek az emberek dolgai...
Érdemes lenne egy online autizmustesztet kitöltened, mert gyanús, hogy az vagy, de ennyiből nem lehet megállapítani.

válasza:Attól nem vagy lusta beszédű, mert egyszerűen untatnak az átlagos, felszínes beszélgetések és azok témái.
Nem vagy te véletlen neurodivergens?
Azzal sincs baj, ha halkabban beszél valaki. Én kifejezetten preferálom a halkabb embereket. A harsányoktól meg távol tartom magam.
Ahogy a felszínes dumáktól, témáktól is. Jobban szeretem a tartalmas, mély értelmes beszélgetéseket, ténylegesen új tudást adó témákat.
Aki untat pattintom. Nem érdekelnek pletyik, rosszindulatú vagy semleges dolgok, mint pl. ki kivel kavar vagy milyen az időjárás, ki mit főzött...
Ezutóbbinak csak pl. akkor van értelme, ha minimum megkóstolom s valami újat nyújt.
Az értelmesebb emberek társaságát megtalálva s kis körömet kialakítva sokkal jobb és kellemesebb.
Engem pl. egy szobor vagy faceting diagramm jobban érdekel, mint az átlag emberek zöme, akik sablonok, unalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Nincsen markáns, domináns hangom. Tök rossz, hogy beszélgetésekből is kimaradok emiatt. Azt hiszik néma vagyok, de nem tehetek a hangomról. Beszédhibás vagyok.
Milyen tapasztalataid vannak, megérte? Van, akinek jobb hangja lett utána?
Fél éve dolgozom irodán és nekem új ez a közeg, eddig más munkakörökben dolgoztam, plusz hozzátartozik, hogy halk személyiség vagyok. A problémám az, hogy van napi 6-8 megbeszélésem és egyelőre nagyon kényelmetlenek ezek a szituk, nehezen kezelem őket. Amikor csak...
Kérdésem egyéni költői stílusban íródott, hozzátok szólván kedves emberek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!