Más is szokta úgy érezni, hogy valójában őrá nem is kíváncsiak az emberek?
Miért van ez, hogy az emberek egyesekre kíváncsiak, mondjuk még rajonganak is értük, míg másokat meg egyszerűen le se s..rnak?
Mondjuk tételezzük fel, hogy az emberek valahogyan érzékelik, megérzik azt rólam, hogy én egy rossz ember voltam, esetleg még vagyok is. Ki lehet menekülni valahogyan ebből a degradáló helyzetből?
Muszáj a produkció ahhoz, hogy elfogadjanak, hogy szimpatikus legyek a számukra, vagy a rossz ember, az sehogyan sem fog tudni megszabadulni ebből a csapdahelyzetéből, mert mindig megérzik azt rajta, hogy ő valójában egy rossz ember?
(Itt a GYK-en is egyesek néhány mondat alapján is szinte egyből skatulyáznak is, hogy rossz, vagy jó az adott véleményalkotó.)

válasza:Igen. De engem már nem zavar.
15-30 éves korom között ez sokszor zavart.
Most már örülök neki, hogy nem irányul rám nagy figyelem. Így kényelmesebb az élet. Meg azok élete sem jobb (sokszor rosszabb is) akik népszerűek. Meg eleve meg kell nézni, hogy kiknek a körében népszerűek. Vannak olyan népszerű társaságok, amiknek régen a része voltam, hát van amit már cikinek tartom, és inkább örülnék, ha nem ismeretem volna meg azokat az embereket.
És nyilván az is segít, hogy már kinőttem abból, hogy másoknak akarjak megfelelni.

válasza:"Az emberek" - Az összes?
Te mindenkire kiváncsi vagy?
Rokon lelkeket kell keresni és találni.

válasza:További kérdések:
mondjuk önértékelés, önbecsülés, önbizalom, stb.......kérdésekben....
Ha hiányzik mind két karod, vagy ha süket vagy?
Jelenleg esti villanyszerelő képzésen vagyok (19 évesen), de nem érzem magaménak sem a szakmát, sem az iskolát, és nagyon leterhel az időbeosztás. Közben érdekel az egyetem (főleg gazdasági vagy katasztrófavédelmi irány), és szeretnék sportolni is mellette, de jelenleg...
Arról van szó hogy testvérem folyamatosan rossz indulatú velem és én már egy idő után már nem tudok jó pofizva válaszolni mert nagyon mérges vagyok az állandó rossz indulattól.De ugyan akkor félek is tőle mert ha vissza szólok akkor ő addig szidkozódik amíg én nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!