Online pszichológus aki szorongason kepes segíteni? Lelki gondokkal küzdök ,a környezetem nem segít
Sziasztok
Olyan pszichológust keresek aki segítene a szorongasomon. Sajnos akiket a környezetemben találtam nem segítettek …

válasza:Jó emberek, jó szakemberek - választhatsz közülük.

válasza:Fuller Bianka - pszichológus
Hírlevele is van, ingyenes webináriumok és YouTube előadások is.

válasza:Nehéz jó szakit találni. S azt se feledd: semmit nem ér a világ legjobb szakija se, ha te magad nem gondolkodsz, merülsz el mélyen a témádba.
Elengedhetetlen a gondolkodás, én idő minden kütyü és inger nélkül. Csak helyezd magad kényelembe és gondolkodj, éld meg a dolgokat.
Sokszor mondom embereknek, hogy merd megélni a legfájóbb dolgokat, merj szembe nézni önmagaddal, múltaddal, jeleneddel vagy akár adott személlyel, ha szükséges.
Fájdalmas, nehéz, de nagyon megéri. Ha kell üvölts egy nagyot a párnába, ha kell üsd ököllel a takaró buckát, csak engedd ki aztán gondold át. Tedd fel a kérdést magadnak: miért? Mikor? Honnan ered az érzés? Stb.
Erről a szembenézésről hallhatsz hosszabban ebben a videóban:

válasza:1-es... Ai keményen félre is vezetheti a felhasználót. Pl felkapott agyon reklámozott gurukat, kuruzslókat vagy vacak szakikat is ajánl.
Alaponritka a jó szaki.
Engem pl 30+évig félrediagnosztizáltak bipolárissal, holott keményen AuDHD-s voltam, vagyok és kemény árat fizettem a szar szakik miatt... Már a testemet emészti a szövődménye. Pl vért hányok x naponta.
Magamtól jöttem rá, mi a helyzet. Szakorvorvoshoz precíz felvázolással fordultam, aki sokkot kapott, hogy nem vette ezt észre senki...
Kapcsolódó kérdések:
Miközben a hajléktalanság is fenyegeti, mert nincs is saját lakásuk, ő meg csökkentett munkaképességű? Most vagyok túl egy súlyos rohamom, a nyugatató bár a pánikrohamokat csökkenti, de előhoz súlyos traumákat és sokkal idegesebb vagyok mint előtte. Nem tudok...
Eddig alkoholt használtam szorongásoldónak, de egyre jobban kezdtem belecsúszni. Ezért kértem beutalót pszichiátriára, hogy alkohol helyett gyógyszert kapjak a szorongásaimra, de csak januárra van a legközelebbi időpont. Nincs valami TB támogatott megoldás...
Vagy a pszichológus leginkább átlagos embereknek való kibeszélni a problémákat? A pszichiáter pedig a valós mentális problémákkal küzdőknek való?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!