Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Online pszichológus aki...

Online pszichológus aki szorongason kepes segíteni? Lelki gondokkal küzdök ,a környezetem nem segít

Figyelt kérdés

Sziasztok

Olyan pszichológust keresek aki segítene a szorongasomon. Sajnos akiket a környezetemben találtam nem segítettek …

ápr. 27. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
ChatGPT? AI?
ápr. 27. 12:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Valódi embert keresek :)
ápr. 27. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Tud ajánlani.
ápr. 27. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Jó emberek, jó szakemberek - választhatsz közülük.

[link]

ápr. 27. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Fuller Bianka - pszichológus

[link]

Hírlevele is van, ingyenes webináriumok és YouTube előadások is.

ápr. 27. 16:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
ápr. 27. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Szívesen.
ápr. 27. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Nehéz jó szakit találni. S azt se feledd: semmit nem ér a világ legjobb szakija se, ha te magad nem gondolkodsz, merülsz el mélyen a témádba.

Elengedhetetlen a gondolkodás, én idő minden kütyü és inger nélkül. Csak helyezd magad kényelembe és gondolkodj, éld meg a dolgokat.

Sokszor mondom embereknek, hogy merd megélni a legfájóbb dolgokat, merj szembe nézni önmagaddal, múltaddal, jeleneddel vagy akár adott személlyel, ha szükséges.

Fájdalmas, nehéz, de nagyon megéri. Ha kell üvölts egy nagyot a párnába, ha kell üsd ököllel a takaró buckát, csak engedd ki aztán gondold át. Tedd fel a kérdést magadnak: miért? Mikor? Honnan ered az érzés? Stb.

Erről a szembenézésről hallhatsz hosszabban ebben a videóban:

[link]

ápr. 29. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:

1-es... Ai keményen félre is vezetheti a felhasználót. Pl felkapott agyon reklámozott gurukat, kuruzslókat vagy vacak szakikat is ajánl.

Alaponritka a jó szaki.

Engem pl 30+évig félrediagnosztizáltak bipolárissal, holott keményen AuDHD-s voltam, vagyok és kemény árat fizettem a szar szakik miatt... Már a testemet emészti a szövődménye. Pl vért hányok x naponta.

Magamtól jöttem rá, mi a helyzet. Szakorvorvoshoz precíz felvázolással fordultam, aki sokkot kapott, hogy nem vette ezt észre senki...

ápr. 29. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Súlyos traumákkal küzdő szorongásos depressziós, elmebeteg bántalmazó rokonokkal rendelkező embernek mégis mit mondanak a “szakemberek”, hogy miért...

Miközben a hajléktalanság is fenyegeti, mert nincs is saját lakásuk, ő meg csökkentett munkaképességű? Most vagyok túl egy súlyos rohamom, a nyugatató bár a pánikrohamokat csökkenti, de előhoz súlyos traumákat és sokkal idegesebb vagyok mint előtte. Nem tudok...

Hova fordulhatok, hogy ne kelljen januárig várnom valami szorongásoldó gyógyszerre? Mert akkor volt a legközelebbi időpont a pszchiátriai szakrendelésen.

Eddig alkoholt használtam szorongásoldónak, de egyre jobban kezdtem belecsúszni. Ezért kértem beutalót pszichiátriára, hogy alkohol helyett gyógyszert kapjak a szorongásaimra, de csak januárra van a legközelebbi időpont. Nincs valami TB támogatott megoldás...

Pszichológus tud segíteni többszörös traumán, testképzavaron, depresszión, szorongáson?

Vagy a pszichológus leginkább átlagos embereknek való kibeszélni a problémákat? A pszichiáter pedig a valós mentális problémákkal küzdőknek való?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!