Te milyen lény vagy? Én egy vámpír🧛♀️🕯🩸🦷🧛

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom mi van velem.... Miért érdekel a démonológia, a spiritualitás, a boszorkányság és a történelmi istenek, a természetfeletti lények? Miért látok összefüggéseket? Miért érzem magam furának, hiszen a többi ember ezeket kapásból elítélik? Bolond vagyok? Túl...
Pl: vámpír, vérfarkas, boszorkányok vagy esetleg ufók?
A történet röviden annyi, hogy álmomban megjelent egy lény, amit nem tudok hova tenni. Sárgás színe volt, sima bőre, lábak nélkül, olyan volt, mint ha összeolvasztották volna a lábait, szét tárt karokkal ereszkedett le az égből ez a valami. Miután leért hozzám pár...
olyan szinten introvertáltgyűlölő korszakot élünk, hogy az komolyan mondom, kiveri nálam a biztosítékot. legyél minél hangosabb, legyél minél színesebb, legyél feltűnőbb és "szagosabb". komolyan, mint az állatok.
Legalábbis, egy drága ismerősöm ezt mondta. :D
Valaki bennem, aki irányítja az életem. Folyamatosan rosszul érzem magam miatta. Csak egyedül vagyok normális állapotban. Társasági életem nincs, éppen emiatt. Nem bírom az ostoba, rosszhiszemű félmegoldásait. Mindig a butaságra buzdít. Miatta nem volt barátnőm se,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!