Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te milyen lény vagy? Én egy...

Te milyen lény vagy? Én egy vámpír🧛‍♀️🕯🩸🦷🧛

Figyelt kérdés
Legaktivabb 3kor vagyok🌛🌌

szept. 1. 22:09
A kérdező szavazást indított:
Tündér🧚‍♀️🪷🧚‍♂️🌷🧚
Manó🧝‍♀️🌲🧝‍♂️🪵⛰️🧝
Sellő🧜‍♀️🌊🧜‍♂️🪸🐚🧜
Varázsló🔮🧙‍♂️🪄🎩✨️
Én is vámpír vagyok! Végre találtam egy masik vámpírt!❣️🧛‍♀️🦷🩸🧛🕯
Boszorkány🧙‍♂️🌿🧙‍♀️🍵🐈‍⬛🧙
Dzsinn🧞‍♀️🪭🧞‍♂️🏮🧞
Szellem👻🚷🏴‍☠️👻
Zombi🧟‍♂️💀🧟‍♀️☠️⚰️
Óriás👶👣🌍👁🦶
13 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én meg zombi vagyok és kedvenc kajám a vámpír.
szept. 1. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
A nevem Bond... James Bond
szept. 2. 06:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Zombi
szept. 2. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Reggelente csakis zombi
szept. 2. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Kalóz 🪎🦜🏝🐒🪝🏴‍☠️
szept. 2. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Mi történik velem?

Nem tudom mi van velem.... Miért érdekel a démonológia, a spiritualitás, a boszorkányság és a történelmi istenek, a természetfeletti lények? Miért látok összefüggéseket? Miért érzem magam furának, hiszen a többi ember ezeket kapásból elítélik? Bolond vagyok? Túl...

Hiszitek valamilyen misztikus lényekben?

Pl: vámpír, vérfarkas, boszorkányok vagy esetleg ufók?

Mit jelenthet ez az álom?

A történet röviden annyi, hogy álmomban megjelent egy lény, amit nem tudok hova tenni. Sárgás színe volt, sima bőre, lábak nélkül, olyan volt, mint ha összeolvasztották volna a lábait, szét tárt karokkal ereszkedett le az égből ez a valami. Miután leért hozzám pár...

Az introvertált ember, mint lúzer, élettelen, szánalmas, unalmas lény?

olyan szinten introvertáltgyűlölő korszakot élünk, hogy az komolyan mondom, kiveri nálam a biztosítékot. legyél minél hangosabb, legyél minél színesebb, legyél feltűnőbb és "szagosabb". komolyan, mint az állatok.

Szerintetek, én ostoba lény vagyok, ha 15 évesen van barátnőm?

Legalábbis, egy drága ismerősöm ezt mondta. :D

Miért akar valaki, vagy valami, bennem tönkre tenni?

Valaki bennem, aki irányítja az életem. Folyamatosan rosszul érzem magam miatta. Csak egyedül vagyok normális állapotban. Társasági életem nincs, éppen emiatt. Nem bírom az ostoba, rosszhiszemű félmegoldásait. Mindig a butaságra buzdít. Miatta nem volt barátnőm se,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!