Melyik zeneszám illik Rád leginkább?
Arra lennék kíváncsi, hogy szerinted melyik dal jellemez Téged a legjobban, melyik áll Hozzád legközelebb, és hasonlók....
azt is megírhatod, miért pont ez.
Kort és nemet is lécci!
Köszönöm Mindenkinek! :)

válasza:Már ne haragudj, de ehhez mi közöd van?
Az oldal másra való.

válasza:

válasza:Tudom kicsit sok de ebből így jó összkép áll össze... Lehet valaki "bu***nak" tart de én egszerűen csak egy érzelmesebb fiú vagyok mint a korombeliek... 15F
www.youtube.com/watch?v=GfQxAhVithM
www.youtube.com/watch?v=aeEjnLK0cAk
www.youtube.com/watch?v=E1W5lFW-vUY
www.youtube.com/watch?v=FCT6Mu-pOeE

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csókolom vagy viszlát? 14/L
Ha felteszek másoknak olyan kérdéseket hogy mit tennének egy bizonyos szituációban amit én találok ki. Eléggé utálják az emberek általában, szerintetek mi a gond ilyen kérdésekkel?
Hát íme egy rövid leírás rólam: Nehezen barátkozok. Csak egy barátnőm van és azzal is mély a kapcsolatom. Szeretek külön lenni a társaságtól és keveset beszélni.De írni azt nagyon tudok. Nagy fantáziám van. Nem tudok egyedül dönteni ezért mindig mások véleményét kérem...
Előre is köszönöm!:))
A munkahelyemen nagyon megtetszett egy pasi, akinek adtam kicsi jeleket erre. Nem vette észre, vagy nem érdekeltem, nem tudom. Eljöttem a munkahelyről, de nem tudtam tőle személyesen elköszönni, mert abban az időszakban nem jött a céghez. Pár hónap múlva kiderítettem a...
Suli rendezi öregdiákoknak (régi diákoknak).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!