Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik zeneszám illik Rád...

Melyik zeneszám illik Rád leginkább?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy szerinted melyik dal jellemez Téged a legjobban, melyik áll Hozzád legközelebb, és hasonlók....

azt is megírhatod, miért pont ez.

Kort és nemet is lécci!

Köszönöm Mindenkinek! :)

2012. dec. 15. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Republic -67-es út
2012. dec. 15. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Már ne haragudj, de ehhez mi közöd van?

Az oldal másra való.

2012. dec. 15. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. dec. 15. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
előző voltam 19/l
2012. dec. 15. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudom kicsit sok de ebből így jó összkép áll össze... Lehet valaki "bu***nak" tart de én egszerűen csak egy érzelmesebb fiú vagyok mint a korombeliek... 15F

www.youtube.com/watch?v=GfQxAhVithM

www.youtube.com/watch?v=aeEjnLK0cAk

www.youtube.com/watch?v=E1W5lFW-vUY

www.youtube.com/watch?v=FCT6Mu-pOeE

www.youtube.com/watch?v=BuOfFe2k0dc

www.youtube.com/watch?v=5MOVEUSATkM

2012. dec. 16. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek ez gyerekes viselkedés? Kb. hány éveshez illik az ilyen?

Ha felteszek másoknak olyan kérdéseket hogy mit tennének egy bizonyos szituációban amit én találok ki. Eléggé utálják az emberek általában, szerintetek mi a gond ilyen kérdésekkel?

Milyen szakma illik hozzám?

Hát íme egy rövid leírás rólam: Nehezen barátkozok. Csak egy barátnőm van és azzal is mély a kapcsolatom. Szeretek külön lenni a társaságtól és keveset beszélni.De írni azt nagyon tudok. Nagy fantáziám van. Nem tudok egyedül dönteni ezért mindig mások véleményét kérem...

Milyen zeneszám illik ide?

A munkahelyemen nagyon megtetszett egy pasi, akinek adtam kicsi jeleket erre. Nem vette észre, vagy nem érdekeltem, nem tudom. Eljöttem a munkahelyről, de nem tudtam tőle személyesen elköszönni, mert abban az időszakban nem jött a céghez. Pár hónap múlva kiderítettem a...

Milyen öltözetben illik megjelenni egy állófogadáson?

Suli rendezi öregdiákoknak (régi diákoknak).

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!