Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan találhatnék valami...

Hogyan találhatnék valami megvalósítható életcélt magamnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet az, hogy kezdek beleőrülni abba, hogy nincs életcélom. Angliában élek a párommal és a szüleimmel de a páromat alig látom mert messze dolgozik és sokat utazik, anya meg ugyanúgy itthon van mint én mert nemsokára szülni fog. Néha el szoktunk menni vásárolgatni de már az sem tesz boldoggá ha ruhákat kapok. Igazából én egy pont olyan fajta ember vagyok akit nagyon sok dolog érdekel de valahogy mégsem tudom megtalálni azt, ami a leginkább. Igazából már nagyon sok célom volt de valahogy bármelyikbe belekezdtem, valamiért mindig félbehagytam. (Nem mindig a saját hibámból) Ezt most úgy értem, hogy az eddigi legjobb munkahelyemről egy féltékeny csaj (a főnök riban.a kirúgatott) és nem mertem megmondani a magamét mert azt mondták, hogy akkor a páromat is kirúgatja, így hát kussolnom kellett. Régebben harcművészetre jártam de ott sem az nyert aki ügyesebb volt, így hát abba is beleuntam. Igazából sorolhatnám, hogy eddig mennyi mindenbe kezdtem bele és miért lett mindennek vége. Ha találok valami célt, mindig van valami ami miatt nem kezdhetek bele. Legutóbb le akartam tenni egy jó kis szakmát de kiderült, hogy nagyon sok pénzbe kerülne mert már betöltöttem a 19. életévemet és itt Angliában nem tanulhatok ingyen viszont Magyarországra nem akarunk visszamenni. (Lehetőségünk sem lenne rá)Érdekelnek az állatok, minden fajta kézművesség, imádok gyerekekkel foglalkozni, érdekel a lelki tanácsadás. Igazából mindenre vevő vagyok de semmire sincs módom eddigi tapasztalataim szerint. Munkát keresek de nem találok. 99%-ban még egy buditakarítói poszt miatt sem hívnak vissza és ez eléggé rossz kedvet idéz elő nekem. Megőrülök ha így folytatom. Nem akarom elunni az életemet 20 évesen...Sajnos az anyagiak nem túl kedvezőek számomra jelenleg tehát már emiatt is leszűkül a kör. Munka és interjú szempontjából sokat csalódtam már. A legtöbb helyre csak indiaiakat vagy angolokat vesznek fel. Vagy ha felvesznek engem, először csicskának használnak, aztán pedig kitúrnak. Hogyan találhatnék így valami megvalósítható életcélt? Hiszen most már annyi önbizalmam sincs, hogy utcaseprőnek jelentkezzek. Előre is köszönöm annak aki elolvassa ezt a "regényt" és válaszol.

20/L

2014. máj. 9. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát igen, az életcél megtalálása az egyik legnehezebb dolog. Olvasd el Frankl: Mégis mondj igent az életre c. könyvét.

Amúgy elég motiválatlannak tűnsz.

2014. máj. 9. 17:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot. Ha találnék egy célt akkor minden más lenne ...
2014. máj. 10. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha elolvastad, még beszélgethetünk a témáról privátban.
2014. máj. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!