Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért bántják azt aki kicsit...

Miért bántják azt aki kicsit másabb?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok. Nem eppen vekony. De viszonylag jol erzem magam. Ha usodaban vagyok mindenki ugy nez ram mint ha ufo lennek. Vagy beszolnak. Sajnos en ezeket nagyon a szivemre tudom venni es rosszul erzem magam tole sokaig.
2016. jún. 23. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:

a te korosztályod még úgy kezeli a kicsit is teltebb alakot, hogy az "gusztustalan"...

nem könnyű, de ne foglalkozz velük, vagy talán ha másik fürdőruhát veszel, akkor nem fognak így figyelni...nem lehet, hogy az alakodhoz nem illő fürdőruhát hordasz?

23F

2016. jún. 23. 12:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Olya barataim vannak akik megmondjak mi all jol es mi nem. Szoval nem az :/
2016. jún. 23. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:

mit szoktak beszólni?

valószínűleg csak csúfolódnak az alakod miatt

23F

2016. jún. 23. 13:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen azzal. :)
2016. jún. 23. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Ilyenek a gyerekek...a kamaszok...idővel felnőnek majd...

Neked most fáj ez és most is és később is önbizalomhiányt okozhat neked, de idővel rájössz, hogy az alakod még előny is lehet!

Próbáld meg nem kimutatni, hogy téged ez bánt, csinálj úgy mintha nem is érdekelne, talán abbahagyják...

A teltebb alakú lányok közül gyorsan rájönnek ki az akit piszkálni lehet ezzel és akkor rá szálnak...de ha jó kedvű, mosolygós leszel, a kisugárzásod megnyerő, pozitív, akkor nem tudnak veled mit kezdeni...

23F

2016. jún. 23. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Így igaz... bár nekem gyanús, hogy a "kicsit teltebb" az itt 80 kg.

Bár beszólni akkor se kellene, főleg az uszodában.

2016. jún. 23. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

"Miért bántják azt aki kicsit másabb?"

Azért, mert a szüleik nem nevelték meg őket. Én ilyet sose csináltam.

2016. jún. 23. 15:54
 8/8 anonim válasza:
Nálam pont fordítva van, azért bántanak mert karcsú vagyok. Ez sajnos ilyen.
2016. jún. 25. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!