Rooszul erzem magam hogy nem merek beszelgetni lanyokkal akiket egyaltalan nem ismerek mitcsinaljok?
Ma este a városban voltam unakatesoimmal es sokan voltak
Mondták nekem tesoim higy menjek oda egy lanyhoz hogy veszeljek vele mondtam hogy nem akarok bem akartam hogy lassak hogy nem merek a lany akihez oda küldtek nem egyedül volt hanem volt vele 2 lany akit ismertem az iskolabol vele beszeltem egy masik lanyrol aki oda jart az iskolaba (akibe szerelmes vagyok most )amugy meg 13 eves vagyok olyan lanyokhoz akartak küldeni akik korombeliek de akkor is kicsit vagyok(158 cm) es kissebség érzetem is van meg igazabol még szűz is vagyok .Az unoka tesom mondta hogy mit nyávogok nem nyavogtam csak mondtam hogy nem mék oda amugy is volt baratja annnak a lanynak mindenki azt mondja rolam hogy 1-2 ev és mindig csajozni fogok meg nem lehet majd velem bírni pedig kisgyerek vagyok aki beszelgetni semtud egy lannyal sem meg csajozni se tudok azert akibe szerelmes vagyok az se lesz a enyém (15 eves) mitcsinaljak hogy merjek beszelgetni normalisan amugy bocsi előre is amiert ilyen értetetlenül irok
1. Lehet, hogy tényleg túl korai még, nem kell erőltetni.
2. Most még sokat számít 2 év korkülönbség, később már egyre kevésbé fontos.
3. A lányok is félnek ám, ők is be vannak néha rezelve, és nem mernek fiúkkal beszélgetni, szóval nem vagy egyedül.
4. Tudd meg, hogy mi érdekli azt a lányt, aki neked tetszik. Olvass utána, keress rá a neten, hogy legyen témád a beszélgetéshez, mert anélkül csak odamész, ráköszönsz, aztán elhallgattok.
5. Könyörgöm, rakjál néha pontokat, vesszőket a mondatokba, mert így nagyon nehéz kibogozni, mit szeretnél :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!