Most ez mi lehet?

Figyelt kérdés
A lány nálam 3 évvel idősebb, én még épp 16 vagyok. Jägereztunk egy jot szet oldodott minden gátlás egymásra másztunk, (semmi szex, azt egyikünk sem hagyta volna, bár ez csak az én szemstögem) volt smárolás, stb, csak buliban előforduló cuccnak tűnt de nagyon jofej, kedves, jo arc a lany es lehet h (mint már nem egyszer) többet kezdtem érezni iránta... Komolyabban (könnyen esek ilyen helyzetbe sajnos), de nem tudom igazan, hogy mit érzek és mit tegyek... Nem tudom h baj-e az hogy mar megint tul egyszeruen elkezdtem kotodni egy szemelyhez, es hogy vajon lehet-e ebbol valami... (Ekezetekert bocsi, elejen meg volt turelmem telefonon, aztan elfogyott)
2016. jún. 30. 12:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Miben kéne itt segítség? Van köztetek valami, egyelőre még nem sok. Élvezd ki, hagyd, hogy menjenek maguktól a dolgok, aztán vagy lesz belőle valami több, vagy nem.
2016. jún. 30. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!