Csak úgy vagyok, létezek, de semmi több, szerintetek?
A napjaim kb. csak abból állnak a munkán kívül, hogy csak itthon plöttyedek, és magam sem tudom mihez lenne kedvem. Ma szabadnapos vagyok, és most is csak a hülye gépet nyomom, neten nézek mindenféle hülyeséget, de már magam sem tudok mit akarok, és csak megy az idő. De az sem vonz, hogy ide oda elmenjek, mert igazából nincs is kedvem sehova sem menni. Barátaim nincsenek, de nem is hiányoznak igazából, vagy magányos farkas típus vagyok.
Mivel foglaljam le magam, vagy mit csináljak, van még valaki hasonló helyzetben, hogy úgy érzi, csak el megy mellette az élet?
Sajnos te is belekerülték egy olyan mókuskerékbe, amiben csak eltelnek a napok, monoton az élet. Nincs sikerélmény- ez a baj! Tűzz ki egy célt! Nem tudom, férfi/nő vagy, de például sportolhatnál. Az egészséges életmód folytatása is egy kihívás.
Mégiscsak jó lenne barátokat szerezni. Van, aki jól elvan egyedül, de az ember társas lény, azért egy közös program igazán föl tud dobni. És a párkapcsolat terén hogy állsz?
Nekem ugyanez a problémám, és egyre jobban érzem, hogy eluralkodik rajtam.
Egyszerűen nem találom a helyem.
Dettó...totál motiválatlan vagyok.
De szerintem én pszichológushoz fogok fordulni, mert nem akarom így folytatni. Sport néha megvan, de sokszor arra sem érzek késztetést.
Ti mit tesztek ez ellen az állapot ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!