Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akkor is lehetek szemesz ha...

Akkor is lehetek szemesz ha nem birom a vert?

Figyelt kérdés

2018. dec. 10. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért, a szemészek amúgy vért isznak? o.O
2018. dec. 10. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
#1...miért az orvosok vért isznak? :D
2018. dec. 10. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha ezt a kérdést föltetted, az azt jelenti hogy még jó sok éved van addig. Közben megváltozhatsz (elmúlik a fóbiád), lehet hogy más hivatást fogsz választani, stb...

Az olyan megnyilatkozások, hogy: "már gyerekkoromban elhatároztam, hogy ... leszek" többnyire csak utólagos szólamok, önigazolásra szánt mondatok.

2018. dec. 10. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Idegesítő lehet annak az embernek lennem, aki 100 000 000-ként kérdezi meg ezen a platformon, hogy "pszichopata lehetek-e? "

A kérdés maga onnan fejlődött ki jómagamban, hogy az általam úgy nevezett "felszínes baráti rétegem" (más szóval, akik barátként gondolnak rám(?), csak én nem viszonyzom ezt az érzelmet) többször is komoly hangnemben, esetenként hangosan, neveztek engem...

Lehetek-e valaha boldog és kiegyensúlyozott ember?

osztálytársaim régebben állandóan bántottak ezen valahogy sikerült javítanom mert most már csak beszólogatnak. magányosnak érzem magam. otthon a szüleim is veszekednek. anyám átveri apámat. anyukámtól gyerekkoromban semmi szeretetet nem kaptam. úgy érzem több...

Szerintetek én mi vagyok?

Ugy érzem hogy utálom az egész világot de ugy igazábol. Nem birom kifejezni mennyire gyülölöm az embereket legszivesebben megölném az egész földet. És nincsenek érzéseim nah jo a családomat valamennyire szeretem magamat pedig egyenesen imádom, de azon kivül nincsenek...

Hogyan lehetek/érezhetem magam szépnek?

Mindig is utáltam magam. Ezen hogyan tudnék változtatni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!