Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Win 10 - Mikor messengeren...

Win 10 - Mikor messengeren hívást kezdeményezek a kiválasztott személyel ez nem minden személyel lehetséges. Egyeseknél azt írja ki , hogy " Ebben a böngészőben a videó hívás ( v. hang hívás) nem támogatott,, De nem értem, miért csak egyeseknél?

Figyelt kérdés
2024. júl. 9. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:

A Facebook nem támogatja a videóhívást Firefoxal, csak Chromioum alapú böngészőkkel megy:

[link]

[link]

2024. júl. 9. 18:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , de miért csak néhány személynél áll fenn ez a helyzet , nem mindenkinél?
2024. júl. 10. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Nem támogatott macbook frissítése?

Van egy macbook pro 2011 early ( a1286 ) laptopom, és gondolkoztam a catalinára való frissítésen. Hivatalosan csak high sierráig támogatott, de okosan rá lehet rakni az újabbat. Ilyen mókolt operációs rendszerrel van olyan funkció ami nem működik? Ha igen nagyon zavaró?

Hogyan tudom lejátszani a tv-n a filmek, hogy kiírja, hogy nem támogatott formátum vagy ismeretlen formátum stb?

Ez az avi filmekkel van. Nem mindegikkel, de elég sokszor. Valami kodeket lehet rátenni? Vagy lejátszót?

Nem támogatott hardver?

Üdv! Pár napja elkezdett a windows update hiba üzeneteket küldeni arról, hogy nem támogatott a hardverem. Ezt írja: A számítógépe olyan processzort használ, amelyet a Windows legújabb verziójához terveztek. Mivel a jelenleg használt Windows-verzió nem támogatja a...

Nem támogatott hardver?

Üdv! A gépemen windows 8.1 van, ami viszont folyamatosan kiadja nekem a "Nem támogatott hardver" ablakot. Sokat játszom játékokkal, azok ilyenkor befagynak, és újra kell őket indítsam, rosszabb esetben pedig a gépemet ki kell kapcsolnom, majd be. Próbáltam windows...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!