Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen párásítót vegyek a...

Milyen párásítót vegyek a könyvtáramba? 20 négyzetméter

Figyelt kérdés
Régi könyveket gyűjtök, és ma beszerelték a klímát. Félek hogy nagoyn lecsökkenti a klíma a páratartalmat ami árthat a könyveknek mert kiszárítja a ragasztót és a bőrkötéseket. Hamarosan beszerzek egy páratartalom-mérőt, de ha kell, vajon hideg- vagy meleg, ultrahangos vagy párologtató vagy légmosó párásítót vegyek és milyen tartálykapacitással?

2024. júl. 12. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ultrahangos szét fogja veretni az ásványi anyagokat a vízben, és fehér porként leül mindenen. Az max akkor jó ha RO vizet veszel hozzá.
2024. júl. 12. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

A klímát kell úgy beállítani hogy jó legyen.

Annak mi értelme van hogy a klíma szedi kifelé a párát a levegőből, te meg egy másik géppel meg nyomod bele?

2024. júl. 12. 21:32
 3/4 A kérdező kommentje:
A klíma hűtés közben természetes módon is szárítja a levegőt, azzal nem tudok mit kezdeni
2024. júl. 12. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
43%
Te most komolyan itt kérdezel ilyesmit? Nem tűnt fel, hogy az ide irkálók 99%-a azt hiszi a könyvre, hogy ajtótámasznak gyártják?
2024. júl. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Milyen klímát ajánlotok, hűtésre-fűtésre wifist, 40 négyzetméteres szobához?

Nem értek hozzá, mi az az inverteres? Mi az az inverter nélküli? Milyet érdemes venni? Milyen márka, típust?

Mi lehet a gond? öt ágú csillár nem ad le megfelelő fényt annak ellenére, hogy 5*700 lumen izzó van benne és egy 16 négyzetméteres szobában van.

Sziasztok. Vásároltunk egy öt ágú csillárt, (Lucerna nevű) ami foglalatonként 40w lehet maximum. (E14) Vasároltam égőt is de nagyon halványan vilagított, emiatt vettem másik égőt e14, 7w=40w,700 lumen, 4000k neutral LED, ennél több lumenest nem találtam, de így is...

40 négyzetméteres házat hány darab, és hány literes palackkal lehet felfűteni?

A hőmérséklet, amit tartanának a házban télen 25 Celsius fok lenne. (Tudom, hogy függ a kinti hőmérséklettől is, attól, hogy mennyire hideg a tél. )

Hogyan számoljuk ki hogy adott négyzetméterre milyen hatásfokú klímát válasszunk?

a gyártók illetve forgalmazók leírásaikban szerepelnek értékek de azok elég széles skálán mozognak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!