TP-Link TL WA850RE wi-fi jelerősítőt hogy kell üzembe helyezni, hogy legyen net a számítógépen? Routertől a TP linkig menjen az adat az éterben, TP linktől számítógépig kábelen. Köszönöm a segítséget!
Figyelt kérdés
nov. 30. 01:31
1/2 anonim válasza:
Le kell tölteni telefonra a Tether appot, azzal tudsz csatlakozni rá, első körben a jelerősítő wifi-rére, és ott tudod beállítani, klónozni a routhered jelét. Érdemes telefonon beállítás idejére az otthoni netkapcsolatodat törölni, mert, nekem folyton visszacsatlakozott oda, mikor az applikációban elkezdtem kerestetni, beállítani az erősítőt.
Ha ez megvan, akkor vezetéken is viheted tovább az internet jelét. Nekem pl így van rajta a nyomtató, ami régi és még nem wifi-s.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sikerült!
tegnapelőtt 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!