Komolyan ; ehhez a dugóhoz hogy lehet hozzákötni normálisan egy kábelt úgyhogy ha egy kicsit is meghúzod ne jöjjön szét?

válasza:

válasza:Ha csavaros (csavarhúzós) rögzítésűt szeretnél, olyan is kapható, de ez nem olyan.
Jobb, mert a forrasztás megbízhatóbb rögzítést ad. De még úgyis megtörhet tőben, ha nagyobb igénybevételnek, tekergetésnek van kitéve, ami ellen megfelelő ragasztóval, vagy épp menetrögzítő ragasztóval is lehet védekezni.

válasza:A vezeték megblankolt végét beledugod a furatba és beforrasztod hogy szépen tele legyen ónnal a vezeték mellett.
Nagyon jól megtartja.
4
Azért szakadt ki elsőre.....pfff

válasza:

válasza:"Azért szakadt ki elsőre.....pfff"
Mert át kell melegedjen annak érdekében, hogy jól betapadjon a forraszanyag, akár előmelegítéssel is, mondjuk lánggal, hőlégfúvóval.
Ha satuba tudod fogni, és egy kis fúrószárral oldalt bele tudsz fúrni, a forrasztáskor oda is be tud majd folyni a forraszanyag, és azt már nem tudod majd kirántani a vezetékkel.

válasza:5.
Te voltaképpen miről beszélsz, most már megint ott tartunk, hogy szakemberfikázás?
Az lett volna az eljárás, hogy szépen megkérdezed a tapasztalt szakembereket, hogy tanítsanak meg forrasztani.
Szívesen segítünk, hidd el.
De ez milyen munka, te nem tudsz rendesen forrasztani és így visszaszólogatsz?
Azt hittem, segítséget kérni jöttél ide, nem másokat hülyének nézni.

válasza:"Azért szakadt ki elsőre.....pfff"
Szerintem meg azért szakadt ki mert nem forrasztottad meg rendesen.
8-9
Látom agyi felfogóképesség az 0!
megírtam hogy a gyári forrasztás szakadt ki!
Kapcsolódó kérdések:
Tudtok olyan könyvet, vagy tananyagot ami tanít egy párr dolgot a firmware-ről, vezérlő panelekről?
Korábban írtak Nekem egy olyat - bár azt lehet, hogy CSAK a nikkel-kadmium cellákra értették -, hogy a cellák töltésénél a feszültség az adott nagyságrenden belül gyak. lényegtelen, ellenben folyamatos és _egyenletes_ áramról kell tölteni tizen-X óráig. De ezt akkor...
Az a nagy helyzet, hogy vettem egy Audi 80 B2 1985-ös kiadást, 1.6-os dízel motorral, ugyanakkor a biztosítékokból és relékből hiányzik egy kettő, ehhez próbáltam én keresni egy rajzot, vagy leírást, hogy mi, hogyan helyezkedik el, de most gugli nem a barátom ez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!