Egy hetedik emeleti 11 négyzetméteres sarokszobába 2,6 m belmagassággal, aminek két fal külső oldalát közvetlenül éri a napfény, s ahol az ablak délkeleti tájolású, mekkora teljesítményű mobilklíma ajánlott?

válasza:

válasza:7000 BTU 20m2 alatt. 12000 BTU 45m2 ig. Én minél nagyobbat vennék (ésszerű keretek között) Nálam 30m2-re vettem 12000 BTU-s klímát. Pár óra járatással megfelelő. Minél kisebbet veszel, annál többet kell mennie ugyanazért a hőfokért.
#2 Van úgy hogy semmi más megoldás nincs csak a mobilklíma.

válasza:

válasza:További kérdések:
Sziasztok! Van egy babysense pro 2 légzésfigyelő készülékünk. A mai nap este bejelzett, viszont kattogó hangot nem adott ki. Egyből oda futottunk az ágyhoz és a babát egyszerre megfogtuk aztán egyből sírt (ekkor még feküdt). Aztán kivettük az ágyból. Nagyon...
Sziasztok. Egy érdekes jelenségbe futottam bele. Tegnap szerelték fel a házba 4 klimát. A 4 klima teljesen függetlenül, tehát a villany szekrényből kapott új kábelezést. Viszont ha bekapcsolom a pc,t és akár csak 2 klimát a 4 ből, a pc tápja egy hangosabb cicergő...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!