Létezik olyan riasztó, ami 2-3 másodpercenként hangosan pittyen?
Figyelt kérdés
Vagy nem is tudom, milyen hangot ad ki, a visszhang miatt nagyon furcsa, mintha egy harang kongana, de csak egy negyedet. Vagy bármilyen állatriasztónak van ilyen hangja? Ez megy már 1 órája, néha abbamarad, aztán kezdi elölről.
Állatra is gondoltam, sok itt a madár, de olyan szabályos időközönként hallani a hangot, hogy valami gépre tippelek.
máj. 8. 00:05
1/6 anonim 

válasza:

Lehetséges, hogy van ilyen készülék. Először a hangforrás helyét pontosan be kell azonosítani, utána felelősségre lehet vonni a tulaját!
2/6 anonim 

válasza:

A céges riasztónk az akku hibáját jelzi így.
3/6 Szervizmérnök úr 

válasza:

Lehetséges akkuhiba, már lelőtték a poént, de én is ezt írtam volna.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Panel mindenhol, így akkora a visszhang, hogy esélyem sincs kideríteni, honnan jön.
máj. 8. 09:33
5/6 anonim 

válasza:

Járd körbe a helyi lakásokat és üzlethelyiségeket. Ahol nem laknak és/vagy riasztó van, csakis ott lehet a probléma!
6/6 A kérdező kommentje:
Lehet valamelyik üzletnél volt ez a hang, mert messzebb boltok vannak a panelok alatt. Oda éjszaka nem megyek, nincs kivilágítva és érdekes alakok tanyáznak.
máj. 8. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!