Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Iphone telefonhoz való sim...

Kr1ssz kérdése:

Iphone telefonhoz való sim kártyát lehet használni akármilyen usb stickel netezni?

Figyelt kérdés
Nem telefonnal szeretnék netezni hanem laptoppal. Arra gondoltam veszek egy usb mobilnet-sticket és belerakom a telefonhoz járó simkártyát és a laptoppal akarok netezni. Ez így működőképes elgondolás? Nem vagyok telefonos szakértő, 20 évvel ezelőtt volt utoljára mobilnetem és ha van lehetőségem inkább laptopoznék.

jún. 10. 08:34
 1/10 Morzsi007 ***** válasza:
Régen volt Stick a családban. Szerintem fog működni, de a PIN kód kérését ki kell kapcsolni a SIM kártyán mielőtt beletennéd a stickbe.
jún. 10. 08:56
 2/10 anonim ***** válasza:

1. A SIM kártya fizikai mérete határozza meg hogy betehető-e stickbe a kártya. Meg kell nézni hogy az adott stickbe milyen méretű kártya tehető.

2. a díjcsomagot a másik meghatátozó dolog a kérdésben. Ha van mobilnet és elég a díjcsomagban foglalt adatmennyiség.

Bár én inkább vennék egy plusz kártyát a sticbe csak netezésre. Felesleges olyan kártyát csak netezésre használni amin van hívásopció is. Ha telekomos vagy akkor lehetőség van multisimre is.

jún. 10. 09:53
 3/10 Morzsi007 ***** válasza:
Átsiklottam azon, hogy laptopon szeretnél netezni. Ha van mobiltelefonod, akkor azon oszd meg a netet wifin. (hotspot). Csatlakozz rá a laptoppal, így nem kell venned sticket és kiszedegetni a kártyát. Kényelmesebb, de hosszabb használat mellett érdemes töltőre tenni a mobilt.
jún. 10. 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Elmondanád nekem, Iphone telefonhoz való sim kártya miben különbözik a többi telefonba való sim kártyától?
jún. 10. 12:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Abban hogy nem vagyok telefonnyomkodó, ergó nem értek hozzá. Én csak hívok meg felveszem meg a facebookot lepörgetem.
jún. 10. 12:45
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
És amikor netezni akarsz, ki-be rakod a simkártyát? Mit vársz ettől a megoldástól? Egyébként bármilyen csodája is az univerzumnak az ájfón, abba is ugyanolyan sim kártya megy :)
jún. 10. 17:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint bármelyik sim kompatibilis akármelyik usb-stickel, köszi. Tehát nem akarok telefonozni mer engem ez nem érdekel, én a laptopomat akarom használni bármennyire is überkirály a iphone én szarok rá. Lehet az lesz belőle hogy az iphone-t megosztom és laptoppal rámegyek wifivel vagy bluetoothal, azt se tudom hogy működik. Ezért mondom hogy venni kéne egy usb-sticket, tetszik érteni? Az iphone-t meg be se kapcsolom. Egyébként 24-be fogok őrködni és éjjel nem akarok a falra mászni, ezért kéne a net mert az épületben nincs, mivel a vezető kikapcsoltatta mer az asszonyok valamit összegányoltak és ez lett a bünti.
jún. 10. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

Oké, értem már :) Az elvileg lehetséges probléma, hogy nem azonos sim méretet követel a stick, ami nyilván kiderül a műszaki leírásából. Akkor kell adapter, ami más simkártyából is pont jó:

[link]

A tarifacsomag meg más kérdés, mert számítógépen nagyon gyorsan lehet fogyasztani az adatot.

A telefonos wifi megosztás halál egyszerű, néhány tapizás csak, a neten van számtalan leírás. Mondjuk akkor meg hívni nem tudsz.

jún. 10. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocs, az utolsó mondatot a stickes részhez szántam az elején :)
jún. 10. 20:35
 10/10 Morzsi007 ***** válasza:
55%

Miért kell ennyire rugózni a SIM kártya méretén? A mai telefonokba már a legkisebb használatos a nano SIM. Mindegyikhez van adapter, a szolgáltatótól kapott állapotban, mikro meg normál méretű keret, ezt tartalmazza a nagy kártya, amiből ki kell törni a SIM-et.

Hotspot megosztás közben is ugyanúgy lehet telefonálni iphone-on.

jún. 11. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!