Melyik (meleg) laminálógépet válasszam? Melyik a legjobb, mint típus vagy márka)
Szeretnék itthon laminálgatni (pl. home made társasok részei vagy akár gyerekeknek egyszerűbb laminálható játékok, illetve bármi egyéb).
Alapvetőn A4 méret elég lenne.
Szeretném, ha vékonyabb és vastagabb fóliát is bele lehetne tenni, meg gondolom jó lenne az állítható hőmérséklet.
Nagy segítség, ha népszerűbb helyeken beszerezhető (pl. Euronics, Media Markt), de másra is nyitott vagyok (kivéve külföld), illetve ugyanott tudnék többféle vastagságú, esetleg fényes és matt fóliát is venni bele.
Nem nagyon értek ezekhez, rengetek minden van a neten és egyszerűen már azt sem tudom eldöndteni, higy melyik márkát érdemesebb választani esetleg. Árban ahogy látom elég sok 20-30 ezer körül van, de ha picit ennél több az sem gond szerintem, max 50 ezerig.
Köszönöm, ha tudsz ajánlani saját tapasztalás vagy más alapján, és segítesz!!!

válasza:Hát sok mindentől függ, hogy milyen kellene. Nekem ilyen van:
Bár nekem nem kell sok mindent laminálni, viszont általában a hozzá való fólia az ami kérdéses, annak milyen a minősége, annak is van ára. Most ha neked napi 1-2 laminálás lesz, akkor ez elég, de ha gyorsabb felfűtésest akarsz vagy több használatra, akkor ezek is mehetnek:
HP OneLam 400 A4
LEITZ iLam Home A4
LEITZ iLAM Office A4
HP Pro Laminator 600 A4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!