Ezek a kialakítású fejhallgatók hogyan mikrofonosak? Hol a mikrofon?
Figyelt kérdés
ha pedig valahol beépítve, akkor mennyire hatékonyan jut el a hang a számtól a fülemig?
Egyszerűen nem értem.
okt. 31. 12:34
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Nem kell ezt érteni, működik és kész. Ugyanúgy ahogy a vezeték nélküli fülhallgatók mikrofonjai is működnek.
2/7 anonim 

válasza:

válasza:A bal oldali részben alul van egy kis lyuk, az a mikrofon. Működik, jól hallani, de több zajt szed fel mint a szád elé hajló, mert nagyobb erősítés kell neki. Ezért ilyet csöndes helyen lehet jól használni, ha például a háttérben szól a tévé azt össze fogja szedni.
3/7 T. Feri 

válasza:

válasza:Sajnos csak egy mikrofon van, és az is elég gagyi. Telefonálni jó, de énekelni ne is próbálj.
4/7 A kérdező kommentje:
2
Igen, max ilyesmire gondoltam. Ha csak kis háttérzene szól, gondolom, azt is ugyanúgy felerősíti. de csak simán az utcai zajt is durván erősítheti szerintem, hiszen tuti erősebb, mint az én beszédem.
okt. 31. 13:10
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Ott az USB port mellett a kis pötty. Telefonáláshoz bőven elég, teljesen jól leszel hallható.
" csak simán az utcai zajt is durván erősítheti szerintem, hiszen tuti erősebb, mint az én beszédem."
Az lehet,de ez közelebb van a szádhoz.
7/7 A kérdező kommentje:
igen, kösz, már megvan, ki is próbáltam, de azért tény ami tény, nem az igazi ez a megoldás. a környezeti zajt egy az egyben ugyanúgy vagy erősebben beviszi, mint az én hangomat, szóval persze jó ez a design, de csak hatékonyabb a száj elé hajtható mikrofonos verzió.
nov. 2. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!