Megéri 2025-ben MacBook Pro 2015-öt venni 100 ezerért tanuláshoz?
Egyetemre keresek laptopot alapvetően tanulási célra – online órákhoz, Teams/Zoom használatra, Wordre, böngészésre és jegyzetelésre.
Nem a fényűzés vagy a vagánykodás a célom, egyszerűen csak szeretnék egy kompakt, megbízható gépet, amit nem kell minden nap szerelgetni.
Találtam egy MacBook Pro 13” (Early 2015) modellt hibátlan állapotban, 100.000 Ft-ért.
Néztem új gépeket is ebben az árban (főleg Lenovo modelleket), de azok többnyire FreeDOS-szal jönnek, és mivel nem értek az operációs rendszer telepítéséhez, az nekem nem igazán jó megoldás.
Szerintetek megéri ezt a MacBookot ennyiért megvenni tanulási célra 2025-ben?
#9 abban simán leveri, amire nekem egyetemre kell, plusz gamelni is tudok vele mai napig. Mac-enmár nehezebb
A tanáraim nem hülyék, csak egyszerűen nem divatcikk személyek, és a praktikusságot nézik, nem azt hogy egy drága sz@rt vegyenek arra a pénzre, nem mellesleg hogy egy Mac árával már egy komolyabb mág képet is lehet venni.

válasza:"nagyon rövid támogatási ciklusuk van"
Fenéket :D
Ilyen hülye dumát miért kell bedobni?
Kb pont annyi ideig támogatottak a gépek mint win esetében.
És ugyanúgy használhatóak még a támogatási idő után is.
"amire még simán felmegy a Win10"
Aminem a támogatását leállították..... Erről ennyit.

válasza:#14 "Kb pont annyi ideig támogatottak a gépek mint win esetében."
A Win10 felmegy egy Core 2 Duo-s gépre is, melyik új MacOS is megy fel egy ilyen idős gépre? Ja semelyik, mert El Capitan az utolsó, amire 7 éve nincs frissítés és még a böngészőket se lehet frissíteni. Ennyit erről. A Win10 támogatása pedig még nem állt le. Mellesleg, nekem Insider-ben felment egy 2014-es W541-re a Win11 egy éjszaka folyamán...

válasza:Bruh :D
Nekem a Nokia 3210-re is felment a win10 és jób mint a makóess!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!