Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Naponta többször az internet...

Naponta többször az internet közli: "Ellenőriznünk kell hogy Ön ember-e. Csak pár másodpercet vesz igénybe." Verify you are human by completing the action below. mit kell ilyenkor "érezni" vagy gondolni?

Figyelt kérdés

nov. 5. 11:22
A kérdező szavazást indított:
Mindig boldog vagyok ha kiderül hogy ember vagyok a gép szerint. Csak a következő ellenőrzésig.
Mindig azt várom hátha kiderül hogy nem vagyok ember mert nem vagyok rá büszke. beteg faj.
Verify you are human by completing the action below. Ha nem tudom beixelni átminősítenek amőbának?
mókusok
11 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos egyébként hogy egy "robot" kérdezi tőlünk, hogy mi nem vagyunk-e robotok. 🙃
nov. 5. 11:37
 2/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

De ennek legalább van érthető oka, a rosszindulatú spammerek, illetve túlterheléses támadások elleni védekezés

Sokkal zavaróbb az EU-cookie, már azért is, mert azt az emberi ostobaság találta ki Brüsszelben, miközben túl sok haszna nincs.

nov. 5. 13:19
 3/3 Szirty ***** válasza:
100%

"...mit kell ilyenkor "érezni" vagy gondolni?"

Azt hogy mások hülyesége értelmetlen dolgokra kényszerít, aminek mások hülyesége adja az értelmét.

nov. 5. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!