Rendelt már valaki hardverapro.hu-rol?
Figyelt kérdés
Nemrég találtam rá az oldalra,minden telefon,és alkatrész jó áron van
A bajom csak azzal van,hogy a kinézett eladó(K)nál csak előre utalás van
Az egyiknek 600+ pozitív értékelése van,a másiknak 300+.
Az oldal elejére ki van írva,hogy ne utalj előre..
Kicsit bizonytalan vagyok,nem kis összeg.
jan. 10. 18:08
21/25 A kérdező kommentje:
Végül elengedték,de köszönöm a válaszokat! :)
jan. 11. 16:42
22/25 Morzsi007 

válasza:

válasza:Én is sok mindent vásároltam már onnan. Fejhallgatókat, telefonokat, erősítőt, hangfalat, most egy hónapja ipadet. 30-40 E Ft-os fejest még előre utaltam megbízható, pozitív értékelt eladónak, viszont a többit, amii 100E Ft feletti cucc, azt személyesen néztem meg és fizettem ki. Van akitől többször is vásároltam. Természetesen én is adtam már el dolgokat.
23/25 Hintalow 

válasza:

válasza:Egy sacc 25 éve létező online piacteret csak használtak már páran. Ha nem frekventált helyen laksz, akkor bizony csak a csomagküldés maradt, és az eladók 99%-a előre utalással operál, én sem adtam el ott másképp soha, pedig jó 15-16 éve bizniszeltem ott először :)
24/25 anonim 

válasza:

válasza:Ha nem vagy biztos, akkor beszélgess, kérdezz az eladótól. Sok minden kiderül a szándékáról. Én eddig ezen szűrőn keresztül megkaptam mindent mindegyik felületről. Sok adás - vétel pedig fizetés előtt meghiúsult.
25/25 anonim 

válasza:

válasza:Rengeteg dolgot árultam és vettem is már. Szinte mindent előre utalással.
Én is előre utalással adok el. Nagyon nagyon ritka esetekben utánvéttel.
Az utánvéttel meg én szívhatom meg, ha nem veszi át. Nem elég, hogy kifizetem az odaszállítást, még a visszaszállítást is nekem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!