Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Konzolneked.hu megbízható oldal?

Konzolneked.hu megbízható oldal?

Figyelt kérdés
jan. 10. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

A facebook oldalukra 2023-ban tettek ki posztot, van is hozzászólás akik nem túl pozitívan nyilatkoznak a cégről. Csak úgy random megnéztem a türkiz Switch lite-ot amit használtként, doboz megvan hozzá, 123990 Ft. Rákerestem árukeresőn hol mennyi. Úgy kb. mindenhol ahol árulnak ilyet 100ezer alatt van. Egy pcx-ről, alzáról vagy konzolvilágról lehet előbb rendelnék mint innen.

Lehet más terméket is megtalálok megbízhatóbb helyről olcsóbban, vagy netán hardverapro-n vagy facebook marketplacen megbízható eladótól.

Van ászf, van adatkezelési tájékozató, e-mail cím is, de telefonszámnál már írják, hogy kapacitás hiány miatt csak az e-mailes kapcsolattartás van. A GYIK is vicces :D

Összességében nem tartom túl bizalomgerjesztőnek, biztos nem rendelnék innen.

jan. 10. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Végig fogod kérdezni az összes létező weboldalt?
jan. 11. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:
#2: Ez van, ha a gyerek pénzt kap mindenkitől Karácsonyra :D
jan. 11. 09:43
 4/5 A kérdező kommentje:
2. Én is láttam a kérdést a hardveraproról de azt nem én tettem fel.
jan. 11. 12:51
 5/5 anonim válasza:
Igen, én anno ott vettem Xbox 360 és játékot. A Skyrim 5 nem olvasta be, írtam nekik emailt, másnap már jött az új Skyrim 5 játék. Én lepődtem meg a legjobban. Ez még jóval civid előtt volt néhány hónappal.
jan. 13. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!