Ki szív E-cigit?
Ki honnan veszi a nikotinos e-cigi folyadèkot?
Esetleg van olyan,aki folyamatosan jár ki èrte Ausztriába?

válasza:A hülyék
Sokkal károsabb mint a dohány mivel kémiai vegyület (pár éve találkoztam két 17 év körüli lánnyal akik szívták keményen ezt az E cigit akiknek elmondtam, hogy amikor én 30 éve elkezdtem még tinédzserként cigizni akkor hogy köhögtetetett az első pár szál cigaretta és nem hallottam túl sok jót az E cigiről, ekkor "b*zinak" neveztek és elmentek a padról ahol ültek.Akkor köszönöm ennyit a prevencióról meg a mai X vagy Y vagy micsoda generációról)
Persze mind a kettőtől rákot lehet kapni
Én inkább nikotinos rágót rágnék mintsem cigizzek, mivel abban nincs kátrány nikotin viszont van így jóval egészségesebb a kémiával meg a normál dohánnyal szemben és ugye szaga sincs nem utolsó sorban

válasza:1 Vag az eszed.
En most neztem korul par hete Revkomaromban, de lehangolo a helyzet, irtam is ki rola kerdest. A kovetkezo az lesz hogy valami kamu szlovak cimmel berendelek 1-2 litert kinti alzaboxba franciaktol, probakeppen. Ha nem mukodik, veszithetek 10ezret, ha mukodik, akkor a kovetkezo evre meg van oldva olcson. En ilyen magyaritott kamunak kinezo webshopoknak inkabb nem adok penzt elore.

válasza:2/2 anonim
Nem kell oda se kémia se kátrány amikor egy dolog kell a cigiseknek, mégpedig az, hogy nikotin mivel az emeli náluk a pulzust és ettől jobban érzik magukat, a többi csak szemét ami lerakódik a tüdőben
Bár a hosszútávú cigizés vagy nikotinozás semmilyen formája nem jó mivel az hosszú időn át tönkreteszi a szívet és a kardióvaszkuláris érrendszert is
De én leszoktam mindenféle cigiről 23 évesen úgyhogy én már 21 éve nem cigizek,az első két hétben majd lekapartam a falról a betont is és zabáltam mint egy állat de aztán egyre jobb és jobb lett, érzi az ember, hogy tisztul kifelé szószerint a sok mocsoktól és már egy idő múlva olyan lesz mintha sosem cigiztél volna, zavarni fog még a cigifüst is
Én nem ajánlom a cigaretta semmilyen formáját

válasza:

válasza:"A hülyék"
Pontosan ez jutott eszembe nekem is amikor megláttam a kérdést.
Ha annyira fillérb!szó vagy hogy még csak meg sem tudod venni akkor miért szívod bró?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!