Ki szív E-cigit?

Figyelt kérdés

Ki honnan veszi a nikotinos e-cigi folyadèkot?

Esetleg van olyan,aki folyamatosan jár ki èrte Ausztriába?

jan. 10. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
18%

A hülyék

Sokkal károsabb mint a dohány mivel kémiai vegyület (pár éve találkoztam két 17 év körüli lánnyal akik szívták keményen ezt az E cigit akiknek elmondtam, hogy amikor én 30 éve elkezdtem még tinédzserként cigizni akkor hogy köhögtetetett az első pár szál cigaretta és nem hallottam túl sok jót az E cigiről, ekkor "b*zinak" neveztek és elmentek a padról ahol ültek.Akkor köszönöm ennyit a prevencióról meg a mai X vagy Y vagy micsoda generációról)

Persze mind a kettőtől rákot lehet kapni

Én inkább nikotinos rágót rágnék mintsem cigizzek, mivel abban nincs kátrány nikotin viszont van így jóval egészségesebb a kémiával meg a normál dohánnyal szemben és ugye szaga sincs nem utolsó sorban

jan. 10. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
42%

1 Vag az eszed.

En most neztem korul par hete Revkomaromban, de lehangolo a helyzet, irtam is ki rola kerdest. A kovetkezo az lesz hogy valami kamu szlovak cimmel berendelek 1-2 litert kinti alzaboxba franciaktol, probakeppen. Ha nem mukodik, veszithetek 10ezret, ha mukodik, akkor a kovetkezo evre meg van oldva olcson. En ilyen magyaritott kamunak kinezo webshopoknak inkabb nem adok penzt elore.

jan. 10. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

2/2 anonim

Nem kell oda se kémia se kátrány amikor egy dolog kell a cigiseknek, mégpedig az, hogy nikotin mivel az emeli náluk a pulzust és ettől jobban érzik magukat, a többi csak szemét ami lerakódik a tüdőben

Bár a hosszútávú cigizés vagy nikotinozás semmilyen formája nem jó mivel az hosszú időn át tönkreteszi a szívet és a kardióvaszkuláris érrendszert is

De én leszoktam mindenféle cigiről 23 évesen úgyhogy én már 21 éve nem cigizek,az első két hétben majd lekapartam a falról a betont is és zabáltam mint egy állat de aztán egyre jobb és jobb lett, érzi az ember, hogy tisztul kifelé szószerint a sok mocsoktól és már egy idő múlva olyan lesz mintha sosem cigiztél volna, zavarni fog még a cigifüst is

Én nem ajánlom a cigaretta semmilyen formáját

jan. 10. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
3 Jol van maradjal mar. Nem attol erzi magat senki sehogy mert magas a pulzusa. En sok eve mar nikotin nelkul gozolgetek, aztan 120-as pulzusom van ulto helyemben, ha nem veszem be a gyogyszert. Nem, nem kellemes.
jan. 10. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
20%

"A hülyék"

Pontosan ez jutott eszembe nekem is amikor megláttam a kérdést.

Ha annyira fillérb!szó vagy hogy még csak meg sem tudod venni akkor miért szívod bró?

jan. 11. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
5 Meg lehet venni pl Nyugat-Europaban fillerekert. Itthon szandekosan nehezitik, hogy vegye mindenki a dohanyt, mert ugye az ki lett osztva baratilag. Te melyik meccset nezted eddig?
jan. 11. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!