Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » "Okos glükométer (Méri a...

Szg74 kérdése:

"Okos glükométer (Méri a vércukorszintet, a húgysavszintet, a pulzust, a véroxigénszintet, a testhőmérsékletet, a máj- és vesefunkciót – mindezt biztonságosan és non-invazív módon)" Omron a gyártó 20 ezerért, szerintetek ez komolyan vehető?

Figyelt kérdés

febr. 4. 20:24
 1/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
48%

Ha alaposabban megnézed, észre kellett volna venni, hogy szánalmas gagyi hamis weboldal:

[link]

Ez a valódi:

[link]

Szeretnénk felhívni az Önök figyelmét, hogy az utóbbi időben néhány helyen felbukkantak olyan termékek, melyek az OMRON márkanevet használják, de sajnálatos módon hamisítványok. Fontos, hogy a hamisított termékek nem részei vállalatunk hivatalos termékportfóliójának.

Az eredeti OMRON termékek kizárólag hivatalos kiskereskedőinktől és online felületeinkről beszerezhetők. Azok a termékek, amelyek más forrásokból származnak és a mi nevünkkel vannak ellátva, valótlanok és nem felelnek meg minőségi elvárásainknak. (pl. non invazív vércukormérő, EKG-s okosóra)

Felhívjuk az Önök figyelmét, hogy a hamisított termékektől való távolmaradás érdekében mindig csak megbízható forrásokból vásároljanak. Amennyiben gyanúsnak találják a hirdetést vagy az oldalt (pl. magyartalan szövegeket találnak rajta, szokatlan az oldal URL címe… stb.) kérjük, jelentsék a bejegyzést a Facebook-on.

Köszönjük, hogy törődnek az OMRON márkával, és számíthatunk az Önök támogatására a hamisítások elleni küzdelemben.

febr. 4. 20:56
 2/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Belefutottál egy kamuhirdetésbe, amiben visszaélnek egy jónevű gyártó nevével. Ha nekem nem hiszel, tedd fel a kérdést a gyártónak:

[link]

Ez a valós weboldala, megbízható információkkal fognak szolgálni.

febr. 4. 20:58
 3/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%
...Mármint a második link sem Omron site, csak ott van a valódi figyelmeztetés.
febr. 4. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Májfunkciót, húgysavszintet csak laborban, vérből és/vagy vizeletből lehet mérni...
febr. 4. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a szakszerű válaszokat! (Szervízmérnök úr, Koplárovics B. - ezek a nick nevek önmagukban tekintélyt parancsolnak.) Persze gondolhattam volna... Az Omron nevének feltüntetése zavart meg, sőt változatlanul nem egészen értem, hogy lehet egy ilyen komoly cég nevével ennyire visszaélni, meg úgy egyáltalán ennyi embert hülyíteni. (Rengeteg helyen megy a hirdetés.) Persze - mint bizonyítottam - én nem vagyok mérce.
febr. 4. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Omron nem gyárt ilyet. Szemben azzal amit a 3/5 (tegnap 20:58)-ben állít a hozzászóló. a 2-es által linkelt oldal (www.omron-healthcare.hu/contact ) az Omron cég(csoport) hivatalos weblapja, ahol az Omron cég egészségügyi termékei vannak. Az omron.hu-ról közvetlenül egy kattintással át lehet oda kerülni. De úgyanaz elérhető a Corporate szintű globális (amúgy angol nyelvű) weblapról is: [link] illetve:

[link]

Itt a lap közepén már kattintható az "healthcare" üzletág.

Egyébként 2-es jól írta. Nem gyárt ilyen terméket az Omron. Ez mind hamisítvány. De a Siemens se (én Siemenses ilyen hírdetésbe is belefutottam már).

febr. 5. 14:30
 7/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
63%

"...Mármint a második link sem Omron site, csak ott van a valódi figyelmeztetés."

De, ez az Omron hivatalos magyar oldala. A domain is az Omron Europe-hoz van bejegyezve.

"Szervízmérnök úr, Koplárovics B. - ezek a nick nevek önmagukban tekintélyt parancsolnak."

Kitalált nevek. Itt se adj a névre, mint a kamuhirdetésben. Ha maga a Jóisten ír, akkor is kételkedj a szavahihetőségében! :)

Nekem is csak egy nicknév a Koplárovics Béci, semmi közöm a focistához.

febr. 5. 17:56
 8/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
32%

A nick nem mérvadó egyébként, ezt a nevet sok éve azért kreáltam csak, mert névteleken válaszaimon módszeresen rugóztak, tudatlan félnótások, akik szövegértelmezésre képtelenek.

Hiába írtam, hogy ne fárassz már kispajtás, szakmai okból ezt én jobban tudom, akadj le rólam!

Akkor onnan kezdve én vagyok a nagyképű dicsekvő.

Ez így ment állandóan.

Végképp betelt a pohár, amikor ezt a nicket találtam ki, plusz "úrnak" nevezem magam, így ha megszólít a kötekedő alak, kénytelen urazni, mekkora poén.

Nyilván semmire nem mentem, ezzel sem, aki értetlen, az értetlen.

Egyszer jön nekem valaki együgyű, láthatóan olyan felfogásban, hogy itt az oldalba építve csakis olyanok vannak, akik neki a bamba haveri körében is vannak, mert más nem is lehet, nincs.

- Figyelj már, neked nem tűnik fel, hogy a válaszom olyan szakmai stílusban, szakkifejezésekkel tűzdelve íródott, ami utalhat rá, hogy valamit esetleg értek hozzá? Miért nézel ennyire hülyének? Nem tudsz szöveget értelmezni? Normális vagy? Legalább a nicket nem veszed észre?

- Ja, hát nick az lehet akármi, nem gondoltam...

Persze, igaz... beszélj neki.

febr. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!