Szerintetek melyik honlapról a legérdemesebb orrszőrnyírót rendelni?
Figyelt kérdés
márc. 3. 19:59
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Az Árukeresőn:
kinézel valamilyen nevesebb típust (Remington, Philips, Panasonic, Babyliss - azért érdemes nevesebb gyártótól venni, mert ahhoz biztosabban kapsz terméktámogatást, a weboldalukon utánanézhetsz az adott terméknek), amiről sok és pozitív vélemény van, majd az adott terméknél - teszem azt ennél:
[link] remington/ne3850-p383487517/#
keresel egy olcsó, de sok pozitív értékeléssel rendelkező boltot.
Egy másik lehetőség, hogy közvetlenül a gyártótól (annak hivatalos forgalmazójától) indulsz ki - például:
- Remington: [link]
- Philips: [link]
- Babyliss: [link]
- Panasonic: [link]
annak vagy van hivatalos webboltja, vagy tud ajánlani hivatalos forgalmazót, és akár tudsz igényelni plusz terméktámogatást (kiterjesztett jótállásért).
4/5 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Szerintem teljesen mindegy, Reminton volt nekem, hát semmit sem ér, most nemrég Philips-et vettem, drágább fajtát, hát az sem ér semmit. Az itthon lévő régi noname a legjobb.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Perzselővel kell kiégetni, az a tuti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!