Az okosórámmal nem tudok hívást kezdeményezni, se fogadni, ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Amikor hívok valakit, neki nem jelez hogy hívom, és amikor engem hívnak, akkor azt mondja hogy "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható, próbálja meg később" (valami ilyesmi). Pénz van a SIM kártyán, és Telekomos, januárban vettem a kártyát és az okosórát is. Mi lehet a baj?márc. 3. 20:50
1/7 anonim 

válasza:

válasza:milyen smart watch? bluetooth vagy e sim ?
2/7 A kérdező kommentje:
E sim.
márc. 3. 20:53
3/7 A kérdező kommentje:
Valami pár ezer forintos kínai óra, nem tudom a márkáját
márc. 3. 20:54
4/7 anonim 

válasza:

válasza:Gagyi kinai hamisitott óra, semmit nem ér. Nyugodtan kidobhatod, aztán a TEMU-ról rendelsz másikat.
6/7 anonim 

válasza:

válasza:ha smart watch szeretnél akkor ne kinabol rendeld pår ezer mert az igy fog viselkedni vagy müködik vagy nem .
vegyėl rendes smart watch mint samsung,google,stb igaz ezek drågábak jóval de müködni is fognak mindig .
7/7 anonim 

válasza:

válasza:Próbálj meg egy gyári visszaállítást vagy előbb újraindítást, ha még nem tetted. Telefont és órát is. Frissíteni a szoftvert, a hozzá tartozó appot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!