Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalat van a...

Milyen tapasztalat van a Karcher hobby (háztartási) vizes homokszóróval?

Figyelt kérdés
"Homokszóró-készlet 26387920" készletet néztem a neten. De nem találok véleményeket. Mennyire működik jól, mennyi az anyag felhasználása. Ha valaki használta mennyire volt vele megelégedve.

ápr. 21. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak olyan, mint a Tesco-val kapcsolatban
ápr. 21. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Aztán van kompresszorod (nem is kicsi), mert lehelettel nem működik optimálisan.
ápr. 21. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
2: A válaszodból látszik, hogy fogalmad sincs miről van szó.
ápr. 21. 23:46
 4/6 Szirty ***** válasza:
A reakciódból az látszik hogy neked nem nagyon érdemes segíteni...
ápr. 22. 07:35
 5/6 A kérdező kommentje:

4: A kérdést egy konkrét termékkel kapcsolatban tettem fel. Olyanoktól akiknek van közvetlen tapasztalata. Értem én, hogy a GYK-n szeret mindenki okoskodni és mindenre válaszolni, és nagy divat kioktatni a kérdezőt.

De láthatóan a 2. válaszadó nem ismeri a konkrét terméket. A termék típusjele a kérdés kifejtésében szerepel. Ha a válaszadó elolvasta volna a kérdést és ismerné az adott terméket nem ilyet válaszolt volna.

ápr. 22. 09:11
 6/6 Szirty ***** válasza:

Igen. Látom hogy rossz választ adott.

Nem tudom volt-e szándékosság mögötte vagy csak figyelmetlenül olvasta el a kérdést.

Te meg letámadtad és földbe döngölted.

Szerintem nem jó ómen azokkal így viselkedni akiktől a segítséget várod.

Most éppen te vagy az aki okoskodik és kioktat...

ápr. 22. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Szeretném, kérdezni, hogy valaki használ-e ilyen típusú konyhai gépet?

Mik a tapasztalatok, pl: sütés, minőség stb. terén? Girmi FE42 Minisütő - 2000 W, 230 °C,

Ki használ ilyen elosztót, tapasztalat?

SOMOGYI ELECTRONIC NV 6K-10/WH/1.5 Hálózati elosztó kapcsolós 6 aljzat 10m fehér

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!