Win 10 képernyőjéről (balra fent) eltünt a menüsor : fájl , nézet , előzmények, könyvjelzők stb, hogyan állítsam vissza , én nyomtam el valamit.?

válasza:"Asztali és egyéb általános Windows-billentyűparancsok
...
F10: Aktiválja a menüsávot az aktív ablakban."
Kapcsolódó kérdések:
Huawei, barátnőmé, nekem nincs. Köszi.
Vagy van rajta egyáltalán?
Sony Xperia M típusú telefon, egyik pillanatról a másikra megszűnt érzékelni a legalsó sort, azaz: 'vissza', 'kezdőlap' 'feladatok' funkciókat. Ez a jelenség csak álló helyzetben áll fent, ha elforgatom, működnek a funkciók. Mi lehet a baj?:(
Mindent, amit csak valaha beraktam a kedvencek közé..ESzméletlenül sok minden felgyűlt, és nincs türelmem egyesével törölni őket. Vagy ha esetleg elrejteni el lehet valahogy, az is jó megoldás:D Segítsetek kérlek!
Ha hívnak csak csörög, nem látom, hogy ki hív és fel sem lehet venni. a legördülő menüsor is eltűnt. nem látom az akksi szintet,semmit sem. már a gyári beállításokat is visszaállítottam,de semmi változás. Havonta rohangálni kell vele a szervízbe. Szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!