Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Léteznek ma még működő képes...

Léteznek ma még működő képes telefonfülkék Budapesten? Eddig amit térkép szerint fel kerestem ott nem találhatók már

Figyelt kérdés

máj. 6. 15:47
1 2
 1/14 anonim válasza:
83%
Én egyet tudok.
máj. 6. 16:17
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
A debreceni nagyállomáson 2023-ban még telefonáltam is vele. Tavaly nyáron már csak a helye volt ott.
máj. 6. 18:26
 3/14 anonim válasza:
69%
Nemsokára már nem lesznek egyáltalán, mert elbontják őket (hála égnek). Miért szeretnél találni működő telefonfülkét?
máj. 6. 19:33
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Én a Magyar Telekom weblapján keresném, vagy a Google-ben, mert az elektronikus hírközlésről szóló törvény szerint 3 ezer lakosonként kell 1 fülke.
máj. 6. 20:15
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Meglepődnék, ha tényleg lenne működő. Ezek már akkor is szét voltak rongálva, amikor minden sarkon volt egy kitéve.
máj. 6. 20:43
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudok ilyenről.

Ahol maradt is valami hasonló, az már csak segélyhívásra jó.

máj. 6. 20:47
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Az utóbbi 1 évben szüntettek meg sokat.
máj. 6. 21:33
 8/14 anonim válasza:
Jó pár helyen maradt még pár pl. A Nyugati előtt, meg néhány utcában. Bár sokakat sajnos felváltanak a Magyar Telekom üzletpolitikája miatt a segélyhívó állomások de azért jó pár még van Budapest városában de azok is csak ingyenes és segélyhívó számok tárcsázására alkalmasak (bár a kártyás nyilvános telefonok eddig is olyanok voltak 2021 óta). Azonban a World Mallban tudtommal van mindkét szárnyban a csomagmegőrzőknél az amerikaihoz hasonló nyilvános telefon amelyet a One üzemeltet illetve vidéken főleg Pest megyében pl. Dunakeszin vannak Inviteles nyilvános telefonok amelyek most is használhatóak normál hívásokra.
máj. 7. 10:23
 9/14 anonim válasza:
0%

Horvátországban ahová járok mivel van ott egy nyaralóm ott most is vannak kártyás nyilvános telefonok és lehet kapni most is hozzájuk 3,98 euróért telefonkártyát TISAK újságos boltokban sőt van térképük is nekik:

[link]

máj. 7. 10:26
 10/14 anonim válasza:
#8-as nem a telekom üzletpolitikája miatt (vagy nem csak amiatt, részben igen, mert nem éri meg őket fentartani), hanem, mert hajléktalanok használják wc-nek, drogelosztónak, alvóhelynek, miegyébnek. Rontja a városképet a sok büsös, koszos és fertőzésveszélyes megrongált, leromlott állapotú fülke (Budapesten pl. azt hiszem hoztak is egy ilyen rendeletet, vagy törvényt, hogy vagy karbantartja a szolgáltató, vagy töbmilliós bírságot fizettetnek vele fülkénként, ezért - érthető okokból - inkább elbontják őket).
máj. 7. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Vaják világtérképet lehet valahol találni?

Érdekelne, a Vaják világáról, a Kontinensről készült-e bármiféle teljes vagy akár csak részleges térképváltozat is magyar nyelven, magyar alkotótól. Én egyszer megpróbálkoztam egy részletes modell elkészítésével, de rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok benne túl jó, így...

Mivel rögzítitek a kerékpározásaitok nyomvonalát? Mit ajánlotok ami biztosan működik, nem szakad meg sosem?

Én régebben garmin gps-el aminek elmállottak a gombjai, aztán volt bryton kompúterem, de annak felpúposodott az akkumulátora, ma már okostelefonon osmandmap appal de ez sajnos néha megszakad - ma is csak a fele utat rögzítette... nagyon bosszantó ez egy 80 km-es túra után.

3%-os hitel ha nincs rajta a garázs a térkép másolaton?

Sziasztok! Otthon start lakáshitelt szeretnénk felvenni, viszont a garázs 8 éve épült és nem lett fel vezetve a térkép másolatra. Ez milyen hatással van a hitelre? Le kell bontani a garázst?

A földhivatalnál fel lehet gyorsítani az eljárást?

Adott egy ház, aminek a térképe nem jó. Ugye így hitelképtelen. A tulaj megcsináltatta a hiteles térképet, be is adta a földhivatalba. Onnan már jöttek ellenőrizni, hogy stimmel-e. Mindent rendben találtak, így mehet tovább az elfogadás. 30 munkanap a határidő, de van...

Szerintetek ez még normális?

16 éves lány vagyok, szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy legyen egy nyomkövető alkalmazás a telefonomon, hogy mindig lássák hol járok. Már rengeteg appot kipróbáltunk, de mindegyikre azt mondják, hogy nem működik, nem látták, hogy merre jártam, és már kezd elegem lenni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!