Léteznek ma még működő képes telefonfülkék Budapesten? Eddig amit térkép szerint fel kerestem ott nem találhatók már

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem tudok ilyenről.
Ahol maradt is valami hasonló, az már csak segélyhívásra jó.

válasza:Horvátországban ahová járok mivel van ott egy nyaralóm ott most is vannak kártyás nyilvános telefonok és lehet kapni most is hozzájuk 3,98 euróért telefonkártyát TISAK újságos boltokban sőt van térképük is nekik:
Kapcsolódó kérdések:
Érdekelne, a Vaják világáról, a Kontinensről készült-e bármiféle teljes vagy akár csak részleges térképváltozat is magyar nyelven, magyar alkotótól. Én egyszer megpróbálkoztam egy részletes modell elkészítésével, de rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok benne túl jó, így...
Én régebben garmin gps-el aminek elmállottak a gombjai, aztán volt bryton kompúterem, de annak felpúposodott az akkumulátora, ma már okostelefonon osmandmap appal de ez sajnos néha megszakad - ma is csak a fele utat rögzítette... nagyon bosszantó ez egy 80 km-es túra után.
Sziasztok! Otthon start lakáshitelt szeretnénk felvenni, viszont a garázs 8 éve épült és nem lett fel vezetve a térkép másolatra. Ez milyen hatással van a hitelre? Le kell bontani a garázst?
Adott egy ház, aminek a térképe nem jó. Ugye így hitelképtelen. A tulaj megcsináltatta a hiteles térképet, be is adta a földhivatalba. Onnan már jöttek ellenőrizni, hogy stimmel-e. Mindent rendben találtak, így mehet tovább az elfogadás. 30 munkanap a határidő, de van...
16 éves lány vagyok, szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy legyen egy nyomkövető alkalmazás a telefonomon, hogy mindig lássák hol járok. Már rengeteg appot kipróbáltunk, de mindegyikre azt mondják, hogy nem működik, nem látták, hogy merre jártam, és már kezd elegem lenni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!